2777
2789

بله خوندم

توو يكي از تاپيكام راجبش توضيح دادم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخام خیلی تنبلم

اگه به راهکارهاش عمل کنی خیلی خوبه..یک کتاب دیگه هم داره چگونه کمال گرا نباشیم اون هم واقعا خوبه.

من که الان دارم میخونم خرده عادت ها رو واقعا تغییر دیدم..اما به شرط اینکه عمل کنیم 

من ینی اخرشم. تا مجبور نباشم کاری رو انجام نمیدم. بعد ازدواجم اینجوری شدم کم کم. الان ۱۵ ساله

منم همینطورم..ولی این کتاب رو که میخونم احساس بهتری دارم.چند روزه خودمو موظف کردم به یک سری کاری که سهل انگاری می کردم.اتاقمو مرتب تر کردم 

اگه به راهکارهاش عمل کنی خیلی خوبه..یک کتاب دیگه هم داره چگونه کمال گرا نباشیم اون هم واقعا خوبه. م ...

اره منم چون کمالگرا هستم و بعد ازدواج ب یه سری خواسته هام نرسیدم ، تنبل شدم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
🥲🥲منم متاسفانه همینطورم 

خیلی بده. فکر کن ۱۵ سااااله اینجوری شدم. مراقب باش اگر اوایل راه هستی بفکر چاره باش که مشخصه بفکر بودی. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
چقد عااالی..حتما تاپیکتون رو میخونم 

🌺

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤