2777
2789
عنوان

چه جوری به پسرم بگم کمتر حرف بزنه؟

209 بازدید | 13 پست

من همسرم و پدرش فوق العاده خاله زنگ و پرحرف هستند.

یعنی کم پیش میاد سکوت کنن در طول روز و فکر کنن.فقط حرف می زنن.

همسرم خیلی حرف های بیهوده و زائد می زنه که دوزار نمی ارزه.فکر میکنه رسالتش فقط حرف زدنه و من ترسم اینه پسرم هم همینطور بشه.

11 سالشه و می خوام ارزش سکوت و تمرکز و فکر کردن رو بهش یاد بدم ولی نمی دونم چه جوری؟اگر بگم کمتر حرف بزن ناراحت میشه و فکر می کنه می خوام بی محلی کنم بهش یا از سر بازش کنم.

شما پیشنهادتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه آدم های یه جور نیستند موقع خواستگاری و نامزدی دیدی حتما پسندیدی گناه داره درباره شوهرت اینجور میگی بخدا اگر جای من بودی حسرت اینکه با شوهرم حرف بزنم را دارم ازبس کم حرفه اینطور بدتره

تو زندگی افراد الگو ها بی تاثیر نیستن 

به خصوص برای کودکان 

فعلا تا ارزش سکوت و تفکر و تعقل رو متوجه نشه ، نمیتونه بهش عمل کنه ، شما فقط در رابطه با فکر کردن و حرف زدن براش داستان سرایی و طنز پردازی شیرین  بکنید 

مثلا طوطی و بازرگان که طوطی حراف بود 

یا حکایت و داستان  زبان سرخ سر سبز میدهد برباد رو واسش بگین تا ذهنیت لازم رو پیدا کنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

واااای یاد همسر سابقم افتادم،تو خونه معمولی صحبت میکرد ولی چهار تا ادم میدید یا میرفتیم مهمونی مثلا ده تا آقا نشسته بودن هشتاد درصد این صحبت میکرد بیست درصد نه نفر بقیه،انقدر حرص میخوردم اولا بهش نمیگفتم غرورش نشکنه ولی بعد هی صداش میکردم تذکر میدادم درست نمیشد آخراش انقدر اعصابم خورد میشد وسط مهمونی بهانه درست میکردم میرفتیم