2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مدرسه نمیرم .پشتم کسیو میشناسید دراین مورد؟

در چ مورد اره مشاور خودم ابان شروع کرد خودمم تازه میخوان شروع کنم ینی صفر نیستم ولی خب تقریبا تازه شروع کردم مدرسه نمیرم ولی دوازدهمیم

اره شروع کن ولی از ساعت مطالعه ۸ ساعت حداقل 

استمرار باید داشته باشی سینوسی بخونی باید قید شو بزنی

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
نه سینوسی نمیشه اشنایی دارین مث من شروع کزده؟

نچ ولی اگر مشاور دندون پزشک می خوای بهت معرفی کنم 

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
2790
2778
2791
2779
2792