_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان انتظار با نتیجه مدنظرت...:((( 112 بازدید | 10 پست انتظار... آرامش ذهن از انتظار و نتیجه مدنظرتآرامش، آرامش،آرامش...🤍💫در انتظار باشی الان با عمق وجودت متوجه حرفم شدی...🙂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/02 | 19:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماوراطبیعی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11668 👍 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 در انتظارم ولی متوجه نشدم🙄 آرامش قلب و روحت اینکه در انتظار ی اتفاقی باشی ولی بتونی براش صبر کنی و قلبت بی قرار نباشه...🙂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
golgooli عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 820 آرامش قلب و روحت اینکه در انتظار ی اتفاقی باشی ولی بتونی براش صبر کنی و قلبت بی قرار ن ... خب بعدش؟؟؟عزیزم یکم توضیح بده خب
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 خب بعدش؟؟؟عزیزم یکم توضیح بده خب ب طور غیر مستقیم اشاره کردم...من الان منتظر ی نفر هستم ک قراره چن ماه بعد بیادب تعداد روزهایی ک سپری میشه فک میکنی ذهن و روحت کلا درگیر میشه و ناآرام میشیاینکه بدونی اومدن اون ی نفر هم دست خودش نیسممکنه ب تاخیر بیفته دیگه بدترپس انتظار و صبر...🤍💫 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
koodakedaroon عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 414 ب طور غیر مستقیم اشاره کردم... من الان منتظر ی نفر هستم ک قراره چن ماه بعد بیاد ب تعداد روزهایی ک ... من الان تو همچین موقعیتی هستم بگو بهم ارامش بده همش با خدا حرف می زنم قهر می کنم باهاش بگو بهم عزیزم کی میشه که بشه قلبه اروم بگیره 🥺🥺
koodakedaroon عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 414 ب طور غیر مستقیم اشاره کردم... من الان منتظر ی نفر هستم ک قراره چن ماه بعد بیاد ب تعداد روزهایی ک ... دقیقا اومدنشم دست خودش نیست
koodakedaroon عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 414 ب طور غیر مستقیم اشاره کردم... من الان منتظر ی نفر هستم ک قراره چن ماه بعد بیاد ب تعداد روزهایی ک ... چندین بار این نوشته را خوندم ارامش گرفتم سخته خیلی
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 بهم تاریخ بگو عزیزم بعد ۲ ماه روحت آرام میگیره و این حس و حال برات بی معنی میشهبعد ی سالم حالت ب روال عادی برمیگرده و بهتر میشی مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***