2777
2789
عنوان

سرگیجه یهویی

478 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من گاهی اوقات سرگیجه های یهویی میگیرم مثلا پای ظرفشویی ام یهو اینجور میشم یا الان دخترمو بردم کلاس داشتم برمیگشتم یهو سرگیجه گرفتم اصلا اینجوری نبودم از ماه رمضونه سیستمم ریخته بهم مشکل آهن و کم خونی و ویتامین دی هم از مجردیم داشتم الان خیلی وقته دارو میخورم دکترم زیاد رفتم میگن هیچیت نیست😑 اصلا این حالتو درک نمیکنم کسی بوده اینجوری باشه؟ یا راهکاری میدونین بابتش؟

من از خیلی وقت پیش همین طوری بودم ولی دلیلش نمی دونم

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕 دکتر نرفتی بدونی علتش چیه

نه نرفتم 🤷🏻‍♀️

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
آخه من خیلی وقته دارو میخورم فک کنم تا الان جبران شده باشه یعنی ممکنه هنوز بابت کم خونی باشه

منم ی ساله دارم میخورم تا تموم میشه دوباره میگیرم 

مکملم زیاد میخورم 

انواع خوراکیهایی که برا کم خونی مفیده

ولی انگار تاثیری نداره دوباره آزمایش دادم بازم کم خونم

شمام آزمایش بده

منم ی ساله دارم میخورم تا تموم میشه دوباره میگیرم  مکملم زیاد میخورم  انواع خوراکیهایی ک ...

من از ماه رمضون که آزمایش دادم دیگه نرفتم دکتر پس منم برم یه آزمایش بدم چقدر بده اینجوری تا کی آدم باید دارو بخوره😑

چقدر پشیمونم چقدر مامانم میگفت فلان غذارو بخور فلان میوه رو بخور بعدا دچار مشکل میشی گوش ندادم😑

از وقتی هم که زایمان کردم بدتر شدم