2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو دکتر دو تا امپول به فاصله سه روز میزنه فکر کنم ضد التهاب حنجره باز میشه من یک ماه اینجوری بودم خ ...

عزیزم تو صدات بدون دلیل گرفته بود یا سرما خورده بودی  من رفتم دکتر فقط دارو داده ولی بدرد نخورده

عزیزم باید دکتر صوت و حنجره بری و به عکس رنگی بگیری  . ممکنه نودل حنجره داشته باشی . یا اینکه ا ...

وای  خدا  ۶ ماهه صدام‌گرفته بابام دکتر نمیبرتم   خودمم پول ندارم  عزیزم واسه عکس خیلی پول میگیرن؟

عزیزم تو صدات بدون دلیل گرفته بود یا سرما خورده بودی  من رفتم دکتر فقط دارو داده ولی بدرد نخورد ...

منم یه دفعه گرفت بعد عاایم سرماخوردگی رو داشتم سه روزه تموم شد علایم اما صدام اصلا باز نمیشد هر دکتر یه دارویی میداد خوب نمیشد اخرش یه دکتر گفت لارنژیت دو تا امپول مینویسن به فاصله سه روز بزن اما خارجیشو بگیر زدم خوب شد

عزيزم گرفتگى صدات درمان شد؟خاله من هم مدتيه صداش گرفته كلى هم دكتر رفتند تشخيص ندادن چيه قبل از كرو ...

عزیزم  مال من درمان شد   من  بیشتر از بهار تا پاییز حدود   ۵ ماه صدام میگیره   ولی خودش خوب میشه