2777
2789
عنوان

پرو ئن یا چی ؟

262 بازدید | 28 پست

بچه ها 😕 من بیچاره هر دو سه ماه یه بار مادرشوهر و پدرشوهرم خواهرشوهرام و داماد و بچشون از شهرستان پا میشن میان تهران خونه ما هر بازم میان دو هفته رو شاخشه وایمیستن 

من خودم خدایش یه عید و تابستون میرم اونم نهایت دو سه شب بمونم خواهرشوهرمم که اصلاااا من میرم نه زنگ میزنه نه دعوت میکنه 

خلاصه سه ماهه پیش همه شون با هم باز اومدن با اینکه ما گفته بودیم داریم سفر میریم اما گفتم ما هم میاییم باهاتون ما هم با خودمون بردمشون بعد سفر هم ده روز اتراق کردن دست آخرم خواهرشوهرم موقع خداحافظی رفت نشست تو ماشین و اصلا خداحافظی نکرد باهام از اون موقع هم نه زنگ زد نه هیچی ماه پیشم که من شهرستان بودم نه زنگ زد نه دعوت کرد 

دوباره امروز پدرشوهرم پیام داده داریم همگی میاییم تهران !😢

واقعا جای من بودید چیکار می‌کردید 

اینم بگم شوهرم صد در صد طرف اونانست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای تو بودم پاهای خودمو میشکوندم ک نیان😂

والا اینقدر رو دارن میان باز من سری پیش مستقیم گفتیم ما داریم میریم سفر پدر شوهرم با پر رویی گفت خب یا کلید خونه رو برامون بگذارید یا ما هم باهاتون میاییم 😑 ما هم بردیمشون با خودمون اونجا هم با رفتاراش زهر مارمون کرد 

وای خدایا چرا اینقد بی فکرن 

کارو زندگی ندارن مگ

کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐

همه چی بر میگرده به آقای شما،ایشون بین شما و خانوادش باید شما رو انتخاب کنه شما فقط باید با همسرتون صحبت کنید و ایشون میتونن این مشکل رو حل کنن 

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
والا اینقدر رو دارن میان باز من سری پیش مستقیم گفتیم ما داریم میریم سفر پدر شوهرم با پر رویی گفت خب ...

شوخی نمیکنما جدی میگم خودمو مینداختم از جایی پایین پاهام ضربه میدید یا خیر میگفتم درد دارم نمیتونم بلند شم