2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دور از جونت، می‌خوام بدونم شماهم دوبینی و هاله بینی داری ؟ می‌خوام لیزیک کنم میترسم قوز قرنیه باشه

آره بدون عینک هیچ چی رو واضح نمی بینم دو بینی هم دارم منم میخواستم لیزیک کنم اتفاقا ولی دکتر گفت یه هفته باید تو یه جای تاریک باشی و نور به چشات نیوفته منم بچه کوچیک دارم به خاطر همین فعلا نرفتم عمل 

به شما هم دکتر گفته یه هفته باید تو یه اتاق تاریک بمونی؟ 

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان
منم آستیگمات بودم مثلا یکیو میدیدم تا نمیومدم دو متریم نمیشناختمش سلام کنم فکر میکرد خودمو میگیرم🤣 ...

وای منم دقیقا همین طورم   به خصوص شب باشه 

شما دوبینی هم داشتی یا هاله بینی؟ 

منم آستیگمات بودم مثلا یکیو میدیدم تا نمیومدم دو متریم نمیشناختمش سلام کنم فکر میکرد خودمو میگیرم🤣 ...

وای منم اینجوریم خیلی از آشناها گلایه میکردن که ما رو میبینی تحویل نمیگیری روم نمیشد بگم من چشام نمیبینه

دختران فرشتگانی هستند از آسمان برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان
وای منم دقیقا همین طورم   به خصوص شب باشه  شما دوبینی هم داشتی یا هاله بینی؟

کمی هاله بینی داشتم مخصوصا خطوط عمودی و افقی

حالا گاهیم به یکی سلام میکردم نگو اشتباه گرفته بودم طرف میومد جلو عین خلا نگام میکرد

آره بدون عینک هیچ چی رو واضح نمی بینم دو بینی هم دارم منم میخواستم لیزیک کنم اتفاقا ولی دکتر گفت یه ...

اره عزیزم بعد عمل باید تا چند روز نور به چشمت نخوره عینک دودی هم تا ی ماه کلا روی چشمت باشه ایشالا زودتر عمل کنی

وای منم اینجوریم خیلی از آشناها گلایه میکردن که ما رو میبینی تحویل نمیگیری روم نمیشد بگم من چشام نمی ...

خدارو شکر عمل کردی عزیزم ،من هاله بینیم زیاده تمام چراغ ها رو باهاله میبینم عینکم که دوست ندارم فقط امیدوارم بشه عمل کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز