2777
2789
عنوان

مشکلی که واقعا عذابم میده

255 بازدید | 12 پست

سلام خوبین

ببینید خواهر من(یه خواهر دیگم ن اونی که تو تاپیک قبل گفتم) یدونه دختر داره 

دلم براشون کباب شده 

خواهرم دم به دقیقه سر به سر این دختر بدبخت میزاره 

برام تعریف میکنه میگه عصر که از مدرسه میام(شیفت عصره) میرم تو حموم پاهامو میشورم میرم ناهار میخورم میرم تو اتاقم مشق مینویسم درس میخونم و... کلا هیچ کاری نداره با خانواده مستقله خودشم درساشو مینویسه بعد پريروز امتحان علومش نگرش شده بود 11 و نیم،، امتحان اولیشون بوده خواهرم چنان سرزنشش می‌کرد که دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار،، بهم میگفت خاله تو کلاسمون دختر نمرش گرفته 1 و نیم مادرش همش بهش انرژی میده مامان من سرزنشم میکنه که خاک تو سر بی عرضت

بعد میگه خاله من تا یه دقه میام استراحت کنم مامانم میگه برو درس بخون تو اتاقمم ک هستم از تو سالن داد میزنه بنویس نمیدونه که من دارم کارامو میکنم،،، بعد دیروز گفت داشتم یه کاری برا هنرمون میکردم اومده میگه خاک تو سرت زندگیمو به کثافت کشیدی چرا معلم هنرتون ازتون نقاشی میخواد چرا همش داری نقاشی میکنی خاک تو سرت با نمره 11

میگه منه بدبخت ی بار اومدم نقاشی کنم از بین اول سال میگه همش داری نقاشی میکنی میگف گواش آوردم رو فرش زیر انداز انداختم سینی گذاشتم بازم مامانم جیغ میزنه خاک تو سرت ریختی 

دخترشم یکم زبون داره ها هرچی مامانش بگه جوابشو میده خودش بهم میگه اگه جوابش ندم تا صبح میخواد حرف بزنه منم اعصاب ندارم 

حالا دختری که همیشه نمرش 20 بوده بهترین دختر فامیل بوده برام درد دل کرد فهمیدم اعصابش داغونه 

بنظرتون مشکل چیه یه راه حلی بگین کمکش کنم دلم براشون میسوزه هم برا خواهرم هم دخترش 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خواهرتون حرف بزنین برن مشاوره اینطوری این دختر اعتماد به نفسشو از دست میده

بخدا دلم واسه جفتشون میسوزه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بنظرم شما دخالتی نکنین بعدا کاسه کوزه ها سرشما شکسته میشه 

واینکه بچه خودشه تو تربیتش دخالت نکنین هیچ کسی از مادر ادم مهربونتر نیست

و اینکه اگه تو زندگیه بقیه دخالت کردیم بهشون این اجازه میدیم اونا هم وارد زندگیه ما بشن

من اگه جات بودم موقعی که کار هنری میخواد انجام بده میگفتم بیاد خونه من کارشو بکنه

خودم اون روز رفتم آوردمش بردیمش گردش یکمی حالش خوب شده دختر بدبخت سال تا سال مسافرت نمیره از طرفی خواهرمم حق داره چون دختره یکم سر به سرش میزاره خواهرم خودش اول پیله میکنه بعد اونم جواب میده نمیدونم حق با کدومشه 

بنظرم شما دخالتی نکنین بعدا کاسه کوزه ها سرشما شکسته میشه  واینکه بچه خودشه تو تربیتش دخالت نک ...

اینو موافقم ولی بچه خواهرم جلو چشمام داره له میشه 

بخدا اونروز میگف اگه تو مدرسه گفتن بگو مادرت بیاد جلسه میگم دور از جون مرده اینقد دیگه زده شده که دلم میخواد بیارمش پیش خودم خواهرم سنش یکم بالاس حوصله جنگ و جدال با بچه 16 ساله رو نداره 

با خواهرت صحبت کن  واقعا داشتیم از این همکلاسیا که خیلی خانواده اشون گیر بودن رو درس 🤦🤦  ...

کله شقه هرچی میگم گوش نمیده میگم برو مشاور میگه مگه دیوونه ایم خودمم کم آوردم والا

اینو موافقم ولی بچه خواهرم جلو چشمام داره له میشه  بخدا اونروز میگف اگه تو مدرسه گفتن بگو مادر ...

من فکر کردم دختر ۸.۹ ساله اس 

کارای هنری تو مدرسه میتونه انجام بده من دبیرستان بودم اینکارو فقط تو مدرسه میکردم خونه نمیاوردم 

به نظرم حق با هردوتاشون ولی مامانشم خیلی کم صبر و حوصله اس

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

کله شقه هرچی میگم گوش نمیده میگم برو مشاور میگه مگه دیوونه ایم خودمم کم آوردم والا

دخترش اینقدر یعنی ناراحت بود که اومده با من درد و دل میکنه منم دلم نازکه زود ناراحت میشم 

همش میگه خاله دختر تورو میبینم افسوس میخورم بخدا اونروز به شوهرم میگفتم خونمونو جا به جا کنیم که جلو چشم این دختر بی گناه نباشیم که حسرت زندگی منو بخوره 

من فکر کردم دختر ۸.۹ ساله اس  کارای هنری تو مدرسه میتونه انجام بده من دبیرستان بودم اینکارو فق ...

نه بابا 16 سالشه این سن حساسه نوجوان هست باید اروم باشه دختر نوجوان یکمی پرخاشگر میشه 

دختر خودم 13 سالشه کم کم میره تو 14 اصلا تو کاراش دخالت نمیکنم ولی به حال خودشم رهاش نمیکنم دوستاشو زیر نظر دارم دورا دور ولی خواهرم مخفیانه انجام نمیده این کار هارو ک بچه ناراحت نشه جلو چشم خودم گوشیشو میگیره چک میکنه خب بچه شک میکنه این درست نیست هرچی بهش میگم گوش نمیده ک نمیده 

خدا مشکل همرو حل کنه کم غم و غصه داریم اینم اومده روش 😔

2790
2778
2791
2779
2792