2777
2789
عنوان

تیرویید وتنبلی

81 بازدید | 10 پست

من توبارداری مشکل تیرویید کمکارپیداکردم دارو خوردم وبعدش قطع کردم الان نزدیک دوساله بچه به دنیااومره ودارو نمیخورم خیلی زود خسته میشم احساس تنبلی وکسلی دارم .استرس بیشتروقتاهست.راه حلش چیه ینی باز باید داروبخورم دکترغدد برم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر کمکاری دارید نباید دارو رو خودسر قطع کنید اصلا کار درستی نیست افراد کم کاری تیروئید اگر دارو مص ...

قبل بارداری نداشتم .توبارداری ایجادشد ودوتا دکتر غددرفتم اولی گفت بعد زایمان قطع کن

قبل بارداری نداشتم .توبارداری ایجادشد ودوتا دکتر غددرفتم اولی گفت بعد زایمان قطع کن

خب باید بعد بارداری چکاب میرفتید بعضی مشکلات فقط حین بارداری اما بعصی ها در بدن ماندگار میشن

شما یه ازمایش بده برای اطمینان