2789
عنوان

تقدیر

104 بازدید | 5 پست

من شنیدم تقدیر از قبل نوشتن یعنی همه چی از قبل تعیین شده که مثلا من فلان روز تصادف میکنم یا چیزای دیگه ، بعد میگن با تقدیر نمیشه جنگید و نمیشه عوضش کرد ، پس یعنی من هر کاری کنم باید تصادف کنم درسته؟! یعنی من هیچ جوره نمیتونم حتی با احتیاط برم یا هرچی ، ی سوال دیگه فری تقدیر و حکمت چیه؟!

منم اینو اعتقاد داشتم 

بعد که دیدم چطور ناعدالتی و.... شد فهمیدم از این خبرا نیست .

همش پارتیه .پوله . ناعدالتی و حق و حقوق بقیه رو خوردن و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم اینو اعتقاد داشتم  بعد که دیدم چطور ناعدالتی و.... شد فهمیدم از این خبرا نیست . همش ...

خب یعنی میگی میشه تقدیر تو تغییر بدی؟! یعنی جلوی ی آسیب یا بیماری که از قبل تعیین شده واست بگیری؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب یعنی میگی میشه تقدیر تو تغییر بدی؟! یعنی جلوی ی آسیب یا بیماری که از قبل تعیین شده واست بگیری؟!

اره میشه . من اینطور فکر میکنم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین تقدیر هس ولی اینجوری ک مسیر زندگیه ی نفر مشخصه ک تو چ حیطه هایی باشه ک واسه رشد روحیش مناسب باش ...

خب یعنی تو میتونی جلوی ی مریضی یا آسیب دیدگی به خودت که از قبل مشخص شده رو بگیری؟! یعنی میتونی خودت مسیرتو یا مشکلتو از بین ببری و جلوگیری کنی؟