2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کابوس میبینی، موجودات دیگ ای میبینی، ممکنه اذیت شی

نگفتی شما میبینی؟؟ببین من هدفم کابوس و اجنه و شروریات نیست,نمیدونم یجور حس پرواز روح دارم نکنه میخوام بمیرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نگفتی شما میبینی؟؟ببین من هدفم کابوس و اجنه و شروریات نیست,نمیدونم یجور حس پرواز روح دارم نکنه میخوا ...

ن من دنبالش نمیرم، اگه حس پرواز روح داری میتونی با تمرین روحت رو جدا کنی، بازم میگم خودسر انجام نده 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
خوب بعدش هدفت چیه؟

نمیدونم واقعا نمیدونم من این روزها نمیدونم چرا اینقد حسم عجیب قریب شده،شاید میخوام بخدا نزدیکتر شم نمیدونم

ن من دنبالش نمیرم، اگه حس پرواز روح داری میتونی با تمرین روحت رو جدا کنی، بازم میگم خودسر انجام نده& ...

یعنی چی؟؟واقعا دلم میخواد روحم پرواز کنه یجورایی هستم اصلا عجیب قریب شدم ،پس با کی اینکارو کنم

نمیدونم واقعا نمیدونم من این روزها نمیدونم چرا اینقد حسم عجیب قریب شده،شاید میخوام بخدا نزدیکتر شم ن ...

پس بهتره اول هدف ت رو از این کار صد در صد کنی چون حتی اگر یه قدم بدون هدف بری جلو سر از دارالجنون در میاری

یعنی چی؟؟واقعا دلم میخواد روحم پرواز کنه یجورایی هستم اصلا عجیب قریب شدم ،پس با کی اینکارو کنم

من دوبار بصورت غیر ارادی تجربش رو دارم ،بار سوم کامل نبود، بعضی استادای یوگا، اوناییکه مدیتیشن انجام میدن 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
پس بهتره اول هدف ت رو از این کار صد در صد کنی چون حتی اگر یه قدم بدون هدف بری جلو سر از دارالجنون در ...

ببین همین الانم فک میکنم دیونه شدم نمیدونم،چرا از درونم همش گیر دادم به اینکار،همش تصور می‌کنم دارم پرواز میکنم عین پرنده البته نمیبینم فقط تصورش برام  لذت بخشه، انگار دوس دارم به عالم فراتر از خودمون برم،عجیب قریب،البته میگم از جن و اجنه و غیره خوشم نمیاد من فقط حالات خوبشو میخوام 

من دوبار بصورت غیر ارادی تجربش رو دارم ،بار سوم کامل نبود، بعضی استادای یوگا، اوناییکه مدیتیشن انجام ...

پرواز کردی؟؟چه خوب ،خیلی عالیه