2789
عنوان

تصادف کردم😥

1405 بازدید | 22 پست

دیروز تو یه خیابون خاستم دور بزنم اینه رو نگا کردم کسی نبود ولی 30 درجه رو رعایت نکردم و انگار تو نقطه کور بود و ندیدم تو اینه 

خلاصه خاستم دور بزنم و دیدم ب لاین مخالف بود و موقع دور زدن یهو کوبیدم ب ماشینی که با سرعت زیاد از جلوم رد شد

خودش گفت دیدم میخاستی دور بزنی فک کردم وایسادی من رد شم بعد

میتونست یه بوق بزنه ومنو متوجه خودش کنه ولی ترجیح داد سرعتشو بیشتر کنه و از لاین مخالف منو رد کنه و از لاین مخالفم که ماشین میومد مجبور شد زود بیاد تو لاین خودش اومدنش همانا و کوبیدن من بهش همانا 

دیگ ما قبول کردیم مقصر منم و قرار شد خسارت بدیم و زنگ نزدیم افسر بیاد کروکی بکشه 

ب نظرتون اگه افسر میومد بازم مقصر میشدم؟

از دیروز حرص میخورم که میتونستم جلوگیری کنم از این اتفاق اگر 30 درجه رو رعایت میکردم

از خاطرات تصادفاتون بگین اروم شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما توی جاده با سرعت ۱۱۰تا رفتیم توی سبقت تریلی پیچید جلومون شوهرم ماشینو زد توی خاکی لاستیک ترکید خدا رحم کرد بهمون

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

شما حتما باید به افسر زنگ میزدید بیاد یه موقع میبینی مقصر طرف مقابله خیلی اشتباه کردی

من خودم تا حالا خداروشکر تصادفی نداشتم ولی یه سری از تو یه کوچه ی تنگ داشتم رد میشدم کوچه که تموم شد اومدم بپیچم دوره ماشینو کم گرفتم سمت شاگرد کلا مالیده شد به دیوار فکر کن ماشین بیرنگ 😫😫😫

ینی خودت کوبیدی؟

آره.اولای رانندگی ام بود.آینه سمت راست رو ندیدم .در عقب ماشینم مالید به سپر اون ماشین.خدا رو شکر فقط مال خودم خسارت برداشت

یه بارم تو تره بار به زور داشتم از بین دو ماشین رد میشدم خیلی تنگ بود اونم یه کوچولو خراشید

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من خودم تا حالا دوبار سپر جلو کوییک عوض کردم

با این رانندگیم😑😑😑

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)