سلام دوستان من تقریبا ۴ سال و چند ماهه که درد منتشر بدن دارم و این درد شده جز زندگیم هیچ وقتم از بین نمیره تو این ۴ سال ۳ تا دکتر رفتم که اخری گفت احتمال زیاد فیبرو داری بعدم ارجاعم داد به اعصاب و روان ولی من نرفتم نمیخواستم کلی قرص اعصاب مصرف کنم ک همشم عوارض دارن میخوام برم پیش یه دکتری که صبور باشه و با حوصله رفتار کنه چون ب اندازه کافی تحمل این دردا سخت هس علاوه بر اون باید رفتار بد بقیه و خانواده هم تحمل کنم و اینک هیچکس نیس درکم کنه 😢 کسی هس این بیماری رو داشته باشه ؟ و اینکه اگ دکتر با تجربه و با حوصله میشناسین تو تهران بهم بگین دکترای قبلیم اصلا اجازه نمیدادن من حرف بزنم حتی (:
سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
من کلا همه چیم بهم ریخت بعد این بیماری علائم زیادی داره چون هم اسکلت هم ماهیچه رو درگیر میکنه در نتیجه همه جای بدن درگیر میشه گوارش سیستم اعصاب همه جا 😑
سلام عزیزم منم فیبرو دارم دردهای تو چطوریه؟ دو طرفه بدنه یا یک طرف؟ درد کمر هم ...
دردای من همیشگیه و همه جا فقط میتونه شدید تر بشه جاهایی مثل زانوها پا و دستا انگشتا کتف تو این قسمتا درد شدیدتری حس میکنم مثل وقتی که ادم ویروس وارد بدنش میشه و تمام بدنش درد میکنه و احساس کوفتگی میکنه ولی خب درد من متفاوته فقط خواستم کلیتشو بگم
از اول هم اینقدر دردهات شدید بود؟ منم ورزش برام سخته اما فکر کردم شاید آروم آروم تلاش کنم بهت ...
اره یهو اتفاق افتاد کاملا یهویی تمام بدنمو گرف😕شدتش حتی بدترم بود چون پشت کنکوری بودم و استرسمم زیاد بود منم میخوام سعیمو کنم اولش احتمالا خیلی سخته ولی باید امتحان کنیم