2777
2789
عنوان

فیبرومیالژیا

18756 بازدید | 90 پست

سلام دوستان من تقریبا ۴ سال و چند ماهه که درد منتشر بدن دارم و این درد شده جز زندگیم هیچ وقتم از بین نمیره تو این ۴ سال ۳ تا دکتر رفتم که اخری گفت احتمال زیاد فیبرو داری بعدم ارجاعم داد به اعصاب و روان ولی من نرفتم نمیخواستم کلی قرص اعصاب مصرف کنم ک همشم عوارض دارن میخوام برم پیش یه دکتری که صبور باشه و با حوصله رفتار کنه چون ب اندازه کافی تحمل این دردا سخت هس علاوه بر اون باید رفتار بد بقیه و خانواده هم تحمل کنم و اینک هیچکس نیس درکم کنه  😢 کسی هس این بیماری رو داشته باشه ؟ و اینکه اگ دکتر با تجربه و با حوصله میشناسین تو تهران بهم بگین دکترای قبلیم اصلا اجازه نمیدادن من حرف بزنم حتی (: 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمنی از روده هات نیست ؟

من کلا همه چیم بهم ریخت بعد این بیماری علائم زیادی داره چون هم اسکلت هم ماهیچه رو درگیر میکنه در نتیجه همه جای بدن درگیر میشه گوارش سیستم اعصاب همه جا 😑

من فیبروم رحم دارم بهم ربط دارن این دو تا بیماری؟

نه ربطی ندارن اون کلا یچیز دیگس فیبرومیالژیا سندروم درد بدن اسکلتی عضلانی هم بهش میگن 

سلام عزیزم  منم فیبرو دارم  دردهای تو چطوریه؟ دو طرفه بدنه یا یک طرف؟  درد کمر هم ...

دردای من همیشگیه و همه جا فقط میتونه شدید تر بشه جاهایی مثل زانوها پا و دستا انگشتا کتف تو این قسمتا درد شدیدتری حس میکنم مثل وقتی که ادم ویروس وارد بدنش میشه و تمام بدنش درد میکنه و احساس کوفتگی میکنه ولی خب درد من متفاوته فقط خواستم کلیتشو بگم

دردای من همیشگیه و همه جا فقط میتونه شدید تر بشه جاهایی مثل زانوها پا و دستا انگشتا کتف تو این قسمتا ...

دقیقا درد منم همیشگیه و موقع استرس و فشار بیشتر میشه اما سمت راست بدنمه 

سمت چو کمرم درد می‌کنه که از دیسکه 

تو ورزش هایی مثل یوگا انجام دادی؟ 

دقیقا درد منم همیشگیه و موقع استرس و فشار بیشتر میشه اما سمت راست بدنمه  سمت چو کمرم درد می‌کن ...

اره من که گریه کنم یا روحیم خراب شه شدید تر میشه 

نه انجام ندادم اصن نمیتونم چ یوگا چ ورزشای دگ خیلی سعی میکنم انجام بدم ولی نمیشه بدنم کشش نداره حتی خیلی وقتا حرکت معمولیم سخته برام /:

اره من که گریه کنم یا روحیم خراب شه شدید تر میشه  نه انجام ندادم اصن نمیتونم چ یوگا چ ورزشای د ...

از اول هم اینقدر دردهات شدید بود؟ 

منم ورزش برام سخته اما فکر کردم شاید آروم آروم تلاش کنم بهتر بشه 

از اول هم اینقدر دردهات شدید بود؟  منم ورزش برام سخته اما فکر کردم شاید آروم آروم تلاش کنم بهت ...

اره یهو اتفاق افتاد کاملا یهویی تمام بدنمو گرف😕شدتش حتی بدترم بود چون پشت کنکوری بودم و استرسمم زیاد بود منم میخوام سعیمو کنم اولش احتمالا خیلی سخته ولی باید امتحان کنیم 

اره یهو اتفاق افتاد کاملا یهویی تمام بدنمو گرف😕شدتش حتی بدترم بود چون پشت کنکوری بودم و استرسمم زیا ...

واقعا استرس نابود می‌کنه آدمو 

اره با تلاش کنیم تا حداقل آروم آروم عضلاتمونو یکم قوی کنیم 

میدونی که لیدی گاگا هم این بیماری رو داره و خیلی پول میده که درمان براش پیدا کنن 

واقعا استرس نابود می‌کنه آدمو  اره با تلاش کنیم تا حداقل آروم آروم عضلاتمونو یکم قوی کنیم  ...

عه نمیدونستم امیدوارم درمانش پیدا شه 😔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز