2777
2789

الان گوشیشو باز کردم رفتم تو پیامای گوشیش

با ی دختره حرف زده بود مثل اینکه باهم رفیق بودن 

بعد دخترع عکسای ی دخترع دگ رو پخش کرده داداش منم بهش پیام دادع ک چرا اینکارو کردی و فلان..

اونام باهم بحث کردن اخر پیاماش دخترع نوشته

میخواستی عکسای ابجیتو بهم ندی

بیوه شدنشو خاهید دید و از این چرت و پرتا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فک کنم دخترع ۱۷ ۱۸ سالش باشه ولی خیلب حالم بد شد فهمیمد داداشم عکسمو بهش فرستادع🥺🥺

نکنه عکسای منم پخش کنه

میترسم ب خانوادم بگم شر بشههه مخصوصا شوهرم😭💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکست پخش بشه مگه چی میشه؟عکسات ناجور که نبوده خودتم کاری نکردی.داداشتم باید بگه تو پخش کن پلیس فتا پدرت در میاره.ادمی که تهدید میکنه عملی نمیکنه.بعدم داداشتون خیلی بیخوده عکس شما میده دختر مردم که چی بشه؟؟؟؟

دوس ندارم عکسم تو گوشی غریبه ها باشه😭😭😭😭😭😭

دیگه مثل قدیم نیست.این روزا همه گوشی دارن ممکنه تو خیابون ازتون عکس بگیرن.ولی کار داداشتون خیلی بد بوده.من باشم بهش میگم.و تهدید میکنم اتفاقی بیوفته شکایت میکنم

عکست پخش بشه مگه چی میشه؟عکسات ناجور که نبوده خودتم کاری نکردی.داداشتم باید بگه تو پخش کن پلیس فتا پ ...

خودمم شاخ دراوردم دیدم اینو گفته

هرچن منم از دخترع عکس دارم ولی من همچین کاری نمیکنم

از طرفی ام میگم بچس ی حرفی زدع

ولب چون عکسا اون دختر رو پخش کرده ترسیدم اخه دوس ندارم عکسم تو گوشیه غریبه ها باشه بگن اینکیه این زن فلانیه از اینجور حرفا

خودمم شاخ دراوردم دیدم اینو گفته هرچن منم از دخترع عکس دارم ولی من همچین کاری نمیکنم از طرفی ام می ...

حرف مردم رو ول کن.ولی عکس اون دختر دست شما چیکار میکنه؟خوب عکس اونو داری اونم عکس تو رو داره دیگه چرا ناراحتی

تو اینستا پر عکسه.. ملت چیکار عکس تو دارن.. الکی غصه نخور..

اینستا رو با شهر کوچیک ما یکی نکن....اینجا پاتو کج بزاری برات کلی 

داستان میسازن ی روز بیا اینجا زندگی کن بیزار میشی از مردمش

همین مردم باعث میشن اینجا ی زوج کارشون ب طلاق بکشه دگ تا تهش بفهم چجور ادمایی هستن 

حرف مردم رو ول کن.ولی عکس اون دختر دست شما چیکار میکنه؟خوب عکس اونو داری اونم عکس تو رو داره دیگه چر ...

منظرم اینکه اون براش مهم نیس عکسشو پروفایلش میزارع آزاده براش این چیزا فرفی ندارع ک عکس کجذ باشه

2790
2778
2791
2779
2792