2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه

299 بازدید | 12 پست

کسی از شیاف سینه ساز کلارا استفاده کرده؟

نتیجه رو میشه اعلام کنه؟

و اینکه خب کیا از چه روش هایی برای افزایش حجم سینه استفاده کردن؟ نتیجه دیدین یا نه؟

مثلا از شیاف یا غذا یا ورزش یا.... و نتیجه چی شده؟

-پ.ن- بخاطر ورزشی ک میکنم(بدنسازی) دارن کوچیک میشن...😭

ی راه و روش میخوام ک یا تجربه کردین یا دیدین اطرافتون بهم بگین  ..

اگه گفتن منم بلایک

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخ . چشم😂

منم همینطور

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

والا منم رفتم ورزش مربی گفت بافت سینه چربیه سفت میشه اما بزرگ نمیشه ممکنه حتی آبش کنه ، پرس سینه هم میزدم اما بزرگ نمیشد منم همین مشکلو دارم بعدازشیردهی کلا اب شدن ..یه نفرگفت رازیانه بخور عضلان باسن و سینه رو حجم میده چندباردرماه استفاده کن ،از چندنفرشنیدم اینو تازه شروع کردم استفاده ببینم بادکنک میشن یانه خخخ

والا منم رفتم ورزش مربی گفت بافت سینه چربیه سفت میشه اما بزرگ نمیشه ممکنه حتی آبش کنه ، پرس سینه هم ...

اره آب میشه... پرس سینه و اینام هرچی بزنی فقط جمع میکنه و لیفت میده ولی بزرگ اصلا... کوچیک میشه فقط

خب نتیجه داد میای اینجا تو تایپکم بگی منم استفاده کنم؟🥺🥺

اره آب میشه... پرس سینه و اینام هرچی بزنی فقط جمع میکنه و لیفت میده ولی بزرگ اصلا... کوچیک میشه فقط ...

اگه یادم موند اره خخخ به یکی دوبار نیست ک ..توهم شروع کن استفاده کن بجوشون بخور عوارض که نداره یکی دوماه دوباردرهفته بخور ببین چطور میشه

اگه یادم موند اره خخخ به یکی دوبار نیست ک ..توهم شروع کن استفاده کن بجوشون بخور عوارض که نداره یکی د ...

سیو کن یادت میمونه چشت ک بخوره^^

بااااشه مرسی🤗 از عطاری باید رازیانه رو تهیه کنم؟