2777
2789
عنوان

مشهدیا بیایید کمک

139 بازدید | 16 پست

قرار بود بیاییم مشهد بخاطر شلوغیا کنسل شد حالا با اصرار خودم تنهایی قراره بیام خانواده نگرانن هی بهم استرس میدن

مشهد امنه؟ آرومه؟ مامانم اصرار میکنه که چون تنها میری چادر نپوش مبادا اذیتت کنن...!!! مگه میشه آخه

آب و هوا چطوریه سرده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینهمه چادری تو مشهد میرن و میان کی کارشون داره! این حرفا  رو باور نکن 

میخوای بری زیارت سمت حرم خبری نیست اغلب جاها خبری نیست 

لباس گرم بردار 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من چادری ام همه جا هم میرم مشکلی نیست 

بعدازظهرا شبا سرده، دیشب بارون اومد

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اینهمه چادری تو مشهد میرن و میان کی کارشون داره! این حرفا  رو باور نکن  میخوای بری زیارت ...

منم همینو میگم ولی گیر داده تو یه شهر دیگه تنهایی نپوشش

منم چندروزه دارم غصه میخورم از دستش😞ممنونم عزیزم

منم همینو میگم ولی گیر داده تو یه شهر دیگه تنهایی نپوشش منم چندروزه دارم غصه میخورم از دستش😞ممنونم ...

خب نپوش مامانت خیالت راحت باشه اگر خیلی واست مهم نیست وگرنه وسط اعتراضات خانمای چادری به راحتی رد میشدن هیچکیم کار نداشت چه برسه الان‌ که شرایط اروم تر شده زیارتت قبول

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
خب نپوش مامانت خیالت راحت باشه اگر خیلی واست مهم نیست وگرنه وسط اعتراضات خانمای چادری به راحتی رد می ...

نه برام مهمه حجابم، ممنونم عزیزم

نمیدونم شایدم مانتو عبایی بپوشم، حقیقت داره میگن تو حرم اجازه میدن بدون چادر با مانتو عبایی بری داخل؟ یه عکس دیدم تعجب کردم

نه برام مهمه حجابم، ممنونم عزیزم نمیدونم شایدم مانتو عبایی بپوشم، حقیقت داره میگن تو حرم اجازه میدن ...

عزیزم بستگی به مانتوعباییت داره 

یسری خانمها از کشورهای اماراتی و عربی با مانتو عبا میان 

ولی مانتوی کاملا بلند و پوشید و گشااااد و شالاشون هم دور تا دور سرشون میپیچن

کاربری مشترک
نه برام مهمه حجابم، ممنونم عزیزم نمیدونم شایدم مانتو عبایی بپوشم، حقیقت داره میگن تو حرم اجازه میدن ...

والا راستش رو بخوای من عربا رو دیدم اینجوری اومدن ولی ایرانی رو اجازه نمیدن

عزیزم بستگی به مانتوعباییت داره  یسری خانمها از کشورهای اماراتی و عربی با مانتو عبا میان  ...

بله فون و آزاد و بلنده ولی الان دوستمون میگن فقط عربا رو با اون پوشش راه میدن ایرانیا باید چادر بپوشن