من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
منم همینو میگم ولی گیر داده تو یه شهر دیگه تنهایی نپوشش منم چندروزه دارم غصه میخورم از دستش😞ممنونم ...
خب نپوش مامانت خیالت راحت باشه اگر خیلی واست مهم نیست وگرنه وسط اعتراضات خانمای چادری به راحتی رد میشدن هیچکیم کار نداشت چه برسه الان که شرایط اروم تر شده زیارتت قبول
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نه برام مهمه حجابم، ممنونم عزیزم نمیدونم شایدم مانتو عبایی بپوشم، حقیقت داره میگن تو حرم اجازه میدن ...
والا راستش رو بخوای من عربا رو دیدم اینجوری اومدن ولی ایرانی رو اجازه نمیدن