پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیشش باش ادم بنظرم تو ناراحتیاش بیشتر احتیاج داره یکی کنارش باشه من بابام اوایل کرونا فوت کرد تا چ ...
منم موقع چهلم پدرم تنها بودیم کرونا بود .فقط من ومامانم. اخرشم چند روز بعدش خودمون با همدیگه پاشدیم رفتیم مشکی رو دراوردیم و لباس معمولی پوشیدیم چون هیچکس نبود بهمون توجهی کنه. هیچوقت یادم نمیره خیلی تنها بودیم
الان خوندم خودتون پدرتون رو از دست دادین ،خدا رحمتشون کنه
ببینید دوست داشتید اون موقع چه حرفایی بشنوید همون حرفها رو بزنید ، ببینید چقدر دوست داشتید یکی کنارتون باشه... همونطوری رفتار کنید
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش