2777
2789
از نعمت آباد تهران خریدم..ما من فیلی ..فکر کنم با میزهاش شد ۱۹ تومن...دوهفته پیش خریدیم

مبارکت باشه.من با میزاش شد16تومن.

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگر احیانا خونه من رو میگی نظر لطفته ممنونم اما مبل‌های من سبز یشمیه، طوسی نیست. ترکیب رنگیم سبز یشم ...

نه یکی دیگه از دوستان بودن فک کنم پاک کردن عکسو 

خونه شمارو الان دیدم😍خونه شما هم هم چیدمانش هم رنگش خیلی فوق العادس ان شالله بهترین اتفاقا تواین خونه براتون رقم بخوره

فک میکنم با میز و عسلی هاش شد پنجاه و خورده ای

سلام بانو ...این مبلمان شما اسم طرحش چیه؟

واز کجا باید خرید میشه آدرس بدیدیا شماره ...

وچقدر تموم شد براتون ...ممنون میشم ج بدید🙏

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
گلای اتاقم‌😁

وااااااااااای😱😱😱😱خداااااییییییی من هیییییییچ عکسی بهم همچین حسیییی نداده بووووووود

وای بر من چه کردی باهاااام بااینکه خودم شمالم ولی کلا فضای اتاقتون و اون روتختیتونه فککنم، حس و حال یه صبح سرد بارونی توی شمالو داد😭😭

خانوما سلام. خیلی گشتم تا ی تاپیک جدید یا تاپیکی ک قفل نشده باشه پیدا کنم .جدید چیزی نبود اینجارو پیدا کردم. اگ کسی بازم تو این تاپیک هس لطفا ب منم کمک کنید .خونه من خیلی کوچیکه 35متره ویلایی،میخوام کم کم لوازمای جدید بگیرم و عوض کنم .زیاد جا واسه دکوری و اینا نداره. اما دلم میخواد دکوری های دیواری و چیزای خوشگل خودم بچینم و یکم خونمو روح بهش بدم .بااین ک کوچیکه اما نوسازه دوس دارم کسی میاد خونم ب دلش بشینه. اگ کسی ب این تاپیک سر زد ریپ بزنید عکس بزارم کمکم کنید .چون یکم دستم خالیه میخوام یکی یکی بخرم یا عوض کنم. مرسی از همه❤️😘

فرض کن فهمیدی چرا فلانی بچه دار نمیشه؛ فهمیدی این با فلانیه یانه! فهمیدی فلانی کِی ازدواج میکنه،،فهمیدی دلیل طلاق فلانی چی بوده،، فرض کن درآمد آدم هارو فهمیدی! و فرض کن جواب تمامِ این سوالاتُ فهمیدی!!! حالا من از تو یه سوال دارم! دونستنِ اینا، چه تاثیری تو زندگیت داره؟!  

خانوما سلام. خیلی گشتم تا ی تاپیک جدید یا تاپیکی ک قفل نشده باشه پیدا کنم .جدید چیزی نبود اینجارو پی ...

اگر عکس بذاری تاجایی که بتونم راهنماییت می‌کنم

من خودمم خونم طبقه پایینش که معمولا زندگی می‌کنیم کوچیکه ولی با استفاده کردن از رنگ‌های روشن و مبل با پارچه رنگ کرم (چوبش سفیده) فضا رو دلباز کردم حتی بهت بگم این پایین پنجره هم نداریم ولی خیلی خوب شد با اومدن این مبل‌ها

لوستر خوشگل بگیر

تابلوهای زیاد نذار

دکوری‌های نسبتا ارزنده و زیبا بذار

گل‌های ریز ریز و معمولی نذار اگه میخوای واقعا گل طبیعی داشته باشی یه گل بزرگ شیک بگیر

لک زده دلم واسه یه قدم با تو..🖤

خانوما سلام. خیلی گشتم تا ی تاپیک جدید یا تاپیکی ک قفل نشده باشه پیدا کنم .جدید چیزی نبود اینجارو پی ...

به چه سبکی علاقه‌مندی باید سبکت رو مشخص کنی

طبق اون به درست‌ترین شکل پیش بری

خیلی‌ها می‌گن برای فضاهای کوچیک سبک کلاسیک مناسب نیست 

اما من می‌گم اگر درست و به اندازه موردنیاز لوازم کلاسیک استفاده بشه خیلی شیک تر هست نسبت به سبک مدرن

لک زده دلم واسه یه قدم با تو..🖤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز