2777
2789
عنوان

رفتارشوهر

320 بازدید | 23 پست

دیروز رفتم دوتا سوتین یه لباس خواب برداشتم شد ۵۰۰

غرغر که چی خریدی چرا قم نخریدی انگار قم کمتر میدن بعد میگه چی خریدی نشون دادم میگه اینا شد ۵۰۰ خیلی ناراحتم آخه من من تو ۶ماه با دوتا سوتین میگذرونم 

خجالت میکشم پیشش هی تکراریه به خاطر اون.رفتم خریدم الآنم حرف نمی‌زنم باهاش ...الان حق بامنه یا اون 

بعدا خواستی بخری تک بخر شرت و سوتین رو باهم ست کن ،،،ستا گرون شدن

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقد بی تربیت 

و صد البته بی لیاقت 

بهش بگو گدا اصن 500 پوله 😐😐😐😐

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

خجالت داره سوتین تکراری مگه؟ سوتین مگه برای نگه داشتن سینه نبود؟ پونصد؟ منم زورم اومد والا

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

اون راضی بوده با همون سوتینای قبلی بگردی 🤣 حداقل لباس خواب نمیخریدی 

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅

عزیزم حق با جفتتونه

این لباسا نیاز اولیه شماست (البته غیر از لباس خواب که به نظرم چندان واجب نیست )

و از یه طرفی پول دراوردنم سخت شده 

جفتتون حق دارین 

شماهم  هر دوماه یه تیکه بخر که یک دفعه ای اینقدر گرون نشه 

خجالت داره سوتین تکراری مگه؟ سوتین مگه برای نگه داشتن سینه نبود؟ پونصد؟ منم زورم اومد والا

اون سوتینو باس رو لباس مجلسی پوشید 😂😂

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بیخیالش شو اصلااااااا اهمیت نده وظیفشه 🤦‍♀️ اصلا نباید ناراحت میشدی 

چیزیم گفت بگو وظیفته نمیتونستی خرج کنی زن نمیگرفتی 

رو نده پروو میشه

بعضی از مردا چقد انتظاراتشون زیاده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من دیروز ۳ تا شو ر ت برای پسرم خریدم شد ۴۰۰😂😂😂😂

شوهرت تو این دنیا نیست یا فشار روش زیاده...به هرحال حق دارن خوب 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اشتباه کردی بردی نشون دادی ! میپوشیدی .. بعد هم میگفتی عزیزم ست ها همه یک تومن به بالا بود .. یکی دیدم آنقدر خوشم اومد ..اینبار پول بده برم بخرمش .. همین! 

متوجه میشدن شما ارزون ترین رو خریدی .. تو تن میدیدن مبلغی که دادی فراموش میشد..