2789
عنوان

۴۰ سالمه اما ..

2785 بازدید | 103 پست

همیشه دویت داستم آدم مهمی باشم مستقل و دارای یه کار با درجه اجتماعی بالا و درامد خوب الان زبان انگلیسی تا حد خوبی بلدم نقاشی بلدم ارشد مدیریت دارم چرا از خودم ناراضیم وقتی پیج جوونا رو میبینم که چقدر مصمم هستن برای آینده تلاش میکنن هم لذت می برم هم میگم چقدر زود گذشت بنظرتون چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین سنم 

نمیدونم واقعا 

من الان ورزش میرم 

زبان میخونم 

2 تا لیسانس دارم 

دیپلم نقاشی و خیاطی و گلدوزی با چرخ دارم

کلا خیلی فعال بودم عشق میکردم با خودم ولی همش، تا مجردی 

شوهرم خیای دست و پامو بست

منم ۳۰سالمه وهمین حس های تو رو دارم وفک میکنم دیگه هیجی نمیشه وزمانش گذشته

منم رفتم بالای سی و به نظرم برای خیلی کارا عقبم و دیره برام انرژی مثبت الکی نمیتونم بدم😕

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم همین سنم  نمیدونم واقعا  من الان ورزش میرم  زبان میخونم  2 تا لیسانس ...

یه سوال اینقد همه دنبال زبان یادگرفتنن چه سودی داره؟؟اگه واقعا خیلی ضروریه منم یاد بگیرم

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
اتفاقا تو فکرشم اما فعلا دست و بالمون بستس منم حاملم 

تو حاملگی از این فکرو خیالا زیاد به سر ادم میزنه ریلکس باش و فقط به خودت و بچه فکر کن بعد اومدنش دیگه وقت سر خاروندن نداری بعدم چندسال بگذره میزاریش مهد میری دنباله کار 

نه الان شاغلم گفتم اون درامد بالا و درجه اجتماعی بالا رو ندارم 

شما چند پله جلوتر از منی، حداقل زبانت عالیه، شاغلی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.