2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 31 پست
ایطور نگو خدا نکنه ولی زندگی سرت میاره نگو اینو

دختر خوب عزیزجان یکم تو زندگیت منطقی فکر کن

انتخاب همسر 

انتخاب شغل رشته دانشگاه

اینا بستگی ب خودت داره داری میگی من با یکی دوس شدم هشت سال اعتیاد ب شیشه داشته تازه ترک کرده خب این ادم اصلا هنوز اماده ی وارد شدن ب اجتماع نیست چ برسه تجربه ی رابطه

شما با چه منطقی باهاش ارتباط گرفتی؟ این ارتباط از ریشه غلطه چون اگر احساسی ب وجود بیاد و منجر ب ازدواچ بشه از همین الان میگم اخرش طلاقه ادم معتاد تعادل ذهن و جسمش دست خودش نیست مگر ده سال از ترکش بگذره تازه بازم تاثیرات مخرب مواد روی روانش تا اخر عمر هست کاش میشد اینجا واضح حرف زد

سرزمین عجایبه اینجا 👁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجور آدما میرن با یکی عین خودشون دیگه لیاقت ندارن،بنظرمنکه اصلا ب روی خودت نیاز اگه روزی زنگ ی ...

خب فحشش دادم حقیقتش چون ب دختره گفته بود ک منو ندیده اصلا منم دختره ک ازم پرسید بش گفتم جریانو

دختر خوب عزیزجان یکم تو زندگیت منطقی فکر کن انتخاب همسر  انتخاب شغل رشته دانشگاه اینا بستگی ...

درسته عزیزم منم دارم منطقی فکر میکنم ک اتیش گرفتم یکی بااین همه بدی بمن خیانت کرده و یکی و بمن ترجیح داده

درسته عزیزم منم دارم منطقی فکر میکنم ک اتیش گرفتم یکی بااین همه بدی بمن خیانت کرده و یکی و بمن ترجیح ...

اتیش نگیر فقط برات تجربه بشه 

تمام اشتباهات ما تو زندگی برای تجربه اس ناراحتی نداره

سرزمین عجایبه اینجا 👁
اتیش نگیر فقط برات تجربه بشه  تمام اشتباهات ما تو زندگی برای تجربه اس ناراحتی نداره

یسوال بنظرت وقتی ک دختره بم زنگ زد و گفت پسره گفته ک نمیشناستت کار خوبی کردم گفتم واقعیتو بهش؟؟وبعدش زنگ‌زدم فحش دادم ب پسره نمیدونم کاردرستی بود یا نه

یسوال بنظرت وقتی ک دختره بم زنگ زد و گفت پسره گفته ک نمیشناستت کار خوبی کردم گفتم واقعیتو بهش؟؟وبعدش ...

به هر حال عصبی بودی و خودتو تخلیه کردی دیگه مهم نیست 

اما منطقی بود جواب هیچکدومو ندی بری دنبال زندگیت که حتی نفهمه چرا رفتی

سرزمین عجایبه اینجا 👁
به هر حال عصبی بودی و خودتو تخلیه کردی دیگه مهم نیست  اما منطقی بود جواب هیچکدومو ندی بری دنبا ...

ن خب خیلی زورم داشت ب دختره گفته اصلا منو ندیده درحالیکه هروقت میومد ولم‌نمیکرد

زورم میاد این ادم ک من انقد ازش سرتر بودم یکی دیگ رو ترجیح داده بمن

خب وقتی یه نفر که از خودش سرتره بهش جواب مثبت داده پیش خودش خیالاتی شده که ببین من چی هستم که این به من گفته آره تازه ممکنه بعد از یه مدت تو رو از خودش پایین‌تر هم میدیده که رفته با یکی دیگه

خب وقتی یه نفر که از خودش سرتره بهش جواب مثبت داده پیش خودش خیالاتی شده که ببین من چی هستم که این به ...

بنظرت من ک لوش دادم پیش دختره و ب پسره هم فحش دادم کاربدی کردم؟اخه گفت اگ برات مهم نیس چرا فحش میدی

بنظرت من ک لوش دادم پیش دختره و ب پسره هم فحش دادم کاربدی کردم؟اخه گفت اگ برات مهم نیس چرا فحش میدی

اینکه لوش دادی خوبه ولی فحش نمیدادی اتفاقا به پسره بی محلی میدادی و به دختره میگفتی اصلا این آدم برام مهم نیست فقط دلم برای تو سوخت که اومدم بهت گفتم این چجور آدمیه

اینکه لوش دادی خوبه ولی فحش نمیدادی اتفاقا به پسره بی محلی میدادی و به دختره میگفتی اصلا این آدم برا ...

اخه هم پسره هم دختره همزمان بم زنگ میزدن بعد پسره گفت که اره دوست دخترمه تو صورتم گفت پشت گوشی تو بودی بش فحش نمیدادی