2777
2789
عنوان

خاطره

69 بازدید | 8 پست

دوستان ی پسر بیسواد بی پول بی اخلاق بود ک من از بد روزگار بااین دوست بودم و بم خیانت کرد...حالا چون چندجای شهر باهاش رفتم وخاطره دارم کمی اذیتم شما راهکاری ندارین تجربه ندارین ک اذیت نشم ازاون جاها ک میرم اخه چون محل زندگیم هست مجبورم از خیلی جاها ک بااون رفتم رد بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی ی راه میخام ک حالم گرفته نشه بش فکرنکنم

باید ویژگی هایی که میخوای شرکت داشته باشه رو بنویسی و با این آقا مقایسه کنی فک کنم خیلی از شرایط رو نداشته باشه با توجه به حرفات اون موقع متوجه میشی که بخاطر آدمی ناراحت بودی که حتی باب میلت هم نیست ، تو دوران دوستی هم شاید متوجه شده بودی ولی بخاطر تموم نشدن رابطتون از این افکار فرار میکردی

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
باید ویژگی هایی که میخوای شرکت داشته باشه رو بنویسی و با این آقا مقایسه کنی فک کنم خیلی از شرایط رو ...

اره دقیقا بخدا خجالت میکشیدم ک باهاشم ولی قشنگ خیانت کرد بهم گفت اره دختره دوست دخترمه حرفش هنوز تو گوشمه داغون شدم بهم برخورده خیلی ک چراابن ادم دوهزاری بمن خیانت کرده

اره دقیقا بخدا خجالت میکشیدم ک باهاشم ولی قشنگ خیانت کرد بهم گفت اره دختره دوست دخترمه حرفش هنوز تو ...

این آدم با کار آخرش بهت فهموند که هیچ چیزی نداره شاید اگه اینکار نمی‌کرد افسوس میخوری که حداقل آدم حسابی بود اهل خیانت نبود ولی الان دیگه باید خوشحالم باشی که شناختیش، چند وقته کات کردی؟

این آدم با کار آخرش بهت فهموند که هیچ چیزی نداره شاید اگه اینکار نمی‌کرد افسوس میخوری که حداقل آدم ح ...

دوروزه بعد ناراحتم ک دختره گفت ۳ماهه بااونم بوده فکر کن ۴ماه بوده رابطمون همزمان با دوتامون بوده دارم میسوزم ک تو صورتم گفت اره دوست دخترمه و انگار او براش مهم تر بود

دوروزه بعد ناراحتم ک دختره گفت ۳ماهه بااونم بوده فکر کن ۴ماه بوده رابطمون همزمان با دوتامون بوده دار ...

می فهمم چی میگی برای دخترا سخته یکی بهشون ترجیح داده بشه ولی به اینم فک کنم کی این کارو کرده یه آدم بی اصالت که رفتار درست و حسابی هم نداشته بنظرت اگه آدم حسابی بود همچین کاری میکرد

می فهمم چی میگی برای دخترا سخته یکی بهشون ترجیح داده بشه ولی به اینم فک کنم کی این کارو کرده یه آدم ...

دمت گرم واقعا راست میگی من خودمو سرزنش میکنم ک چرا باهاش بودم از ی طرفم میگم خوش بحال دختره بخدا گیج شدم نمیدونم چکار کنم خدا نکنه کسی خیانت ببینه