2777
2789
عنوان

یخچال سینور

3045 بازدید | 18 پست

دوستان من چن روز پیش عروسیم بود یخچالم و خود همسرم نصب کرد ولی خیلی صدا میدد ؟؟ 

یعنی یخچال مشکل داره 

کسی هس این مارک یخچال وداشته باشه؟ یعنی اگ الان بزنگم نمایندگی نمیان چون خودمون وصل کردیم ؟ 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلوان  دوقلو سینور دارین ؟

اره....منم موقع جهاز برون فریزم از کار افتاد اما چون نمایندگی وصل کرده بودش اومد برد درستش کرد ضربه خورده بود تو جهاز گازش پریده بود

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
اره....منم موقع جهاز برون فریزم از کار افتاد اما چون نمایندگی وصل کرده بودش اومد برد درستش کرد ضربه ...

مرسی عزیزم 

من حالا همسرم گفت بزنگ نمایندگی بیان ولی نگو نصب کردیم اینجا ی چیزی بهش میدم یعنی قبول میکنه؟؟ 

وسایلمو در بیارم چسبا یخچال ووا کردم ندارمشون 

نمایشگر یخچال باید تنظیم بشه ؟؟ 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
مرسی عزیزم  من حالا همسرم گفت بزنگ نمایندگی بیان ولی نگو نصب کردیم اینجا ی چیزی بهش میدم یعنی ...

ببین اصلا ب نمایشگرا دست نباید بزنی کلا دکورن

بعدم اینکه پول میگیرن نصب میکنن اما اگه بگی نصب کردم حتی تو برقم نمیزنه برات پس نگید

صدا میده هنوز؟

مرسی عزیزم  من حالا همسرم گفت بزنگ نمایندگی بیان ولی نگو نصب کردیم اینجا ی چیزی بهش میدم یعنی ...

راستی چند خریدیشون و کی؟اصلا دست ب نمایشگر نزن اونا دکوریه در واقع....نگو نصب کردید اونا کلا پول میگیرن مفتط نمیان 

ببین اصلا ب نمایشگرا دست نباید بزنی کلا دکورن بعدم اینکه پول میگیرن نصب میکنن اما اگه بگی نصب کردم ...

چسبا داخل یخچال و باز کردم طوری نی ؟؟ 

یا فقط بگم چیدمشون طبقه هاشو ؟

راستی چند خریدیشون و کی؟اصلا دست ب نمایشگر نزن اونا دکوریه در واقع....نگو نصب کردید اونا کلا پول میگ ...

من یکساله پیش خریدم ب ۱۲ تومن 

چسبا داخل یخچال و باز کردم طوری نی ؟؟  یا فقط بگم چیدمشون طبقه هاشو ؟

نه چسبا اشکال نداره بگو جهاز چیدیم بازشون کردیم دیگه!!!بگو تو برق نزدیم همین

نه چسبا اشکال نداره بگو جهاز چیدیم بازشون کردیم دیگه!!!بگو تو برق نزدیم همین

باشه گلم مرسی