2777
2789
عنوان

وای پسرم🥴🥴🥴🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 42 پست
قانونه دیگه همه همین اند

پسر برادرشوهرم هم این قانون شامل حالش شد،مامانش میگفت خیلی خیلی اذیت میشده سر کلاس ،از همه کوچیک تره،بنده خدا هنوز روان حرف هم نمیتونه بزنه ولی فرستادنش،این یک ماه ک گذشته ی مقدار بهتر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه اینکارا رو میکردم جواب نمیداد 

برا همین به استارتر گفتم نتیجه رو بهم بگو ، اگه از این راه هم یاد نگرفت مشکل تمرکز داره 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ای وای 🥴

نگران نباش چرا اینجا می گن زوده؟؟؟ سن تشخیصش همین زمانه شروع پیشه

من اونقدر کاردستی و بازی میکردم که دیوانه ضدم 

ولی بازم نمرکزه نبود

انگار بچه ای که چشمش ضعیقه و عینک میخاد 

پیگیر باش

>*
برا همین به استارتر گفتم نتیجه رو بهم بگو ، اگه از این راه هم یاد نگرفت مشکل تمرکز داره 

اره 

خدا میدونه هنوزم من دارم نقاشی میکشم دست ورزی میکنم بازی هیچچچچچچ

الان تو کلاس چهارم اعتماد بنفسشو‌از دست داده دیگه میخام دارو بدم 

>*
اره  خدا میدونه هنوزم من دارم نقاشی میکشم دست ورزی میکنم بازی هیچچچچچچ الان تو کلاس چها ...

عزیززززم.... آره حتما دارو بده انشالله زود نتیجه بگیری 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پسر برادرشوهرم هم این قانون شامل حالش شد،مامانش میگفت خیلی خیلی اذیت میشده سر کلاس ،از همه کوچیک تره ...

سالهاس قانون اینه فکنم ۵ساله 

دیگه برای همه هست دیگه 

واقعا کوچیکن بچه من پیش دبستانی . 

هی میگن وسط کلمه آ داره . آخر کلمه آ داره یا اول کلمه 

بچه هنوز نمیتونه خوب صحبت کنه دنبال آ بگرده تو کلمه🤨

بعد از اول مهر مریض کلا۴ روز رفته ۱روز میره تب میکنه میاد یک هفته مریض ... معلم هم غررررر چرا بچه همکاری نمیکنه .

گفتم اخه مریضه فقط بچه من این ویروسو گرفتا انگار گفت نه همشون گرفتن حتی منم گرفتم فهمیدم خود معلم همه بچه ها رو مریض کرده

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
سالهاس قانون اینه فکنم ۵ساله  دیگه برای همه هست دیگه  واقعا کوچیکن بچه من پیش دبستانی .& ...

نه این طرح امسال اومده،پسرم من ۶ مهر دنیا اومده،پارسال بخاطر ۶ روز ثبت نامش نکردن.

اره این ویروسه خیلی خیلی اذیت میکنه،ما هم از اول مهر تا الان درگیریم،شاید ۵ بار دکتر رفته باشیم،و هنوزم خوب نشدیم کامل،دو روز خوب میشیم روز سوم شدیدتر مریض میشیم

نه این طرح امسال اومده،پسرم من ۶ مهر دنیا اومده،پارسال بخاطر ۶ روز ثبت نامش نکردن. اره این ویروسه خ ...

دخترعمم مدیر مدرسه است گفت چند ساله این طرح هست !!!

دخترعمم مدیر مدرسه است گفت چند ساله این طرح هست !!!

والا من پارسال رفتم قبول نکردن،مدرسه هیئت امنایی هم بود،گفت ببر غیر انتفاعی قبول میکنن ولی ثبت سیستم نمیشه،سال بعد ک بخواد بره دوم امتحان شهریور میگیرن ک حالت جهشی بشه.دیگه پیگیر نشدم

والا من پارسال رفتم قبول نکردن،مدرسه هیئت امنایی هم بود،گفت ببر غیر انتفاعی قبول میکنن ولی ثبت سیستم ...

اخه دختر عمه ام ۲۰ سال مدیر مدرسه دولتی ه