2777
2789
عنوان

وای پسرم🥴🥴🥴🥴🥴🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 42 پست
ببرش عدم تمرکز نداشته باشه دکتر ببینه  من پسرم یکیش تگاین مشکلو‌داشت معلم با تجربه پیشش بهم ...

ببین قشنگ گوش میده بهم ولی انگاری حافظه کوتاه مدتش ضعیفه.در حالی که خیلی بچه زرنگیه تعجب کردم

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حروف رو که باید کلاس اول یاد بگیرن الان چرا نگرانی؟

اره ولی این حروف عربیه در واقع تصویرشو یاد میگیرن نه نوشتنشو.فقط نگران دیر یاد گرفتنش شدم نمیدونم چرا

من و باباش خیلی درس خون بودیم ترسیدم از این وضع یادگیریش😔

من تجربه ندارم

ولی یادمه بچه خواهرم کلاس اول یه خط مینوشت

بعد مدادشو برمیداشت مثل تفنگ کلی بازی میکرد تا خط بعد

خواهرم انقد حرص میخوووورد

الان ماشاالله ششمه

درسشم عالیه

فکر کنن طییعیه

حواس پرتن 

تبلت و گوشی رو خیلی براش محدود کن

بازی های تمرکزی باهاش انجام بده ، تو نت زیاد هستن این بازی ها خیلیم ساده ان

تمرکزشو ببر بالا

فک کنم تنها راهش اینه 

ببین قشنگ گوش میده بهم ولی انگاری حافظه کوتاه مدتش ضعیفه.در حالی که خیلی بچه زرنگیه تعجب کردم

روانپزشک اطفال یا متخصص مغزو اعصبای اطفال

درکت میکنم دقیقا منی توی ۴ سال قبل کارم گریه بود اونقدر باهاش کار میکردم روانی شده بودم معلمم منو مقصر میدونست

>*

سخت نگیر بهش،ولی رهاش هم نکن،با معلمش صحبت کن سر کلاس تشویقش کنه،محبت بهش بکنه،منم پسرم کلاس اوله،معلم بهش گفته تو دست راستمی،فرضا بهش میگه این برگه رو ببر بده ب معاون،انققققققد ذوق میکنه،میگه بهم مسئولیت داده،همینا واسش انگیزه شده و عاشق مدرسه ست،تلاش میکنه واسه حفظ برتریش

بچه ها در یادگیری سه دسته اند، دیداری ، شنیداری، دست ورز

شاید پسرت دست ورز هست، اینکاری که میگم بکن حتما حتما نتیجه رو بهم بگو تا راهنمایی کنم ، 

یه سینی کفش نمک بریز پخش کن ، با نوک انگشت بنویس آ، بذار اونم با بازی یاد بگیره ، 

دوباره میتونی رو یه مقوا اچار، بزرگ بنویسی آ، بعد چسب و لوبیا بدی ، بگی روش لوبیا بچسبون، 

با خمیر بازی یا گل رس شکل آ رو در بیاره، 

روی یه مقوا با دوخط بنویس آ جوری که بشه دورش رو قیچی کرد ، قیچی بده دستش قیچی کنه

در مراحل بعد رو بادکنک بنویسه، یا رو دیوار سفره یکبار مصرف بچسبون بگو  روش بنویسه 

وقتی آ رو کامل یاد گرفت بعد برو سراغ ب ، 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره ولی این حروف عربیه در واقع تصویرشو یاد میگیرن نه نوشتنشو.فقط نگران دیر یاد گرفتنش شدم نمیدونم چر ...

هنوز زوده عزیزم ..نگران نباش

اگه توی بقیه موارد مشکل تمرکز نداره احتمالآ دلیلش عدم علاقشه که بخاطر سنش طبیعیه

💑=👧👧🧒

همین متاسفانه علایمش همینه 

من پسرم بشدت باهوش و آقاست و تیز اما مشکل حافظه داشت انگار بردمش گفت تمرکز پایینه اختلال تمرکز 

الانم صدبار درسش میدم بار صدم یادش میره

>*
بچه ها در یادگیری سه دسته اند، دیداری ، شنیداری، دست ورز شاید پسرت دست ورز هست، اینکاری که میگم بکن ...

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت

مرسی عزیزم از راهنمایی خوبت

خواهش میکنم ، حتما نتیجه رو بهم بگو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞