2777
2789
عنوان

درددل

111 بازدید | 5 پست

من شوهرم پول به خانوادش میده ، بعصی ویتا قرض بعصی وقتا هم میده ونمیگیره ، ما اصلا نداشته باشیم خوشم نمیاد رو بزنم حالا دیروز پول کم داشته وبه اونا گفته صدتومن بدن ، در صورتیکه پیششون هفتصد تومن داشته ، بعدش گفتن خودمون نداریم حالا بگیر بعد شوهرم گفته اول برج میدمتون ،گفتن باشه خودش ناراحت شده بود ، همش تو ی رودربایستی پدرو مادرش گیره ، الان گفت دیگه نه به کسی قرض میدم نه میگیرم ، فکر زندگی خودمم ، اونا که به فکر من نیستن من چرا گفتم حقته دیگه نده

وضعیت مالی پدرشوهرت چطوره عزیزم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وضعیت مالی پدرشوهرت چطوره عزیزم

اخه چندوقت پیش شوهرم گفت برای یه کاری وکالت بده پولاتونو بگیرم بدم به خودتون ، خواهر شوهرم گفت ما به کسی که ازدواج می کنه دیگه اعتماد نداریم

اخه چندوقت پیش شوهرم گفت برای یه کاری وکالت بده پولاتونو بگیرم بدم به خودتون ، خواهر شوهرم گفت ما به ...

وااا چطور از کسی که ازدواج میکنه توقع و انتظار دارن...شوهر منم چندسال پیش یواشکی به پدرش پول قرض میداد درصورتیکه من هیچخرج اضافه ای نمیکردم بتونیم یخچال بخریم،وقتی متوجه پول دادناش شدم نه دعوا راه انداختم نه بحث کردم،فقط از فرداش انقد واسش خرج تراشیدم که یه هزار تومنی ته جیبش نمونه ببره ببخشه به بقیه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست