2777
2789

مبارکه عزیز دلم برای منم دعاکن

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
عه این مثبته که....مبااااررررکه

اگر مبارک بود الان باید دو ماهم بود عزیزم😂مبارک نبود 😂دو تا پریود بعدشو دیدم کلا همیشه بی بی چکا بعداز ده پونزده دقیقه مثبت میشن دکتر گفت اکثرا این مشکلو دارن و ببشتر این جنس های جدید اینجوری شده همه گفتن شاید کیست داری که مثبت میشه سونو و ازمایشاتمم همه سالم بودن 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااا یعنی نبودید؟؟

په عزیزم نبودم همیشه بعداز ده دقیقه دیگه مثبتش کاذبه روی جلدشونم مینویسه بعداز دو سه دقیقه نتیجه معتبر نیست

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
اگر مبارک بود الان باید دو ماهم بود عزیزم😂مبارک نبود 😂دو تا پریود بعدشو دیدم کلا همیشه بی بی چکا ب ...

😳😳😳😳 واقعا؟ اره راست میگیا منم ماه پیش یه بیبی چکم همینجوری یه هاله انداخت اما پریود شدم عجبا اینا چرا قلابی شدن پس . قدیمتر بعد از یه ساعتم هاله مینداخت مثبت بود

چشم به راه...
😳😳😳😳 واقعا؟ اره راست میگیا منم ماه پیش یه بیبی چکم همینجوری یه هاله انداخت اما پریود شدم عجبا ای ...

اصلا این نواری ها برای من قشششنگ مثبته کامل و پررنگ شد باز دوان دوان رفتم دکتر هربار پول ویزیت میدم😅ازم گرفتش انداختش تو سطل زباله گفت این نواری ها که توی آب و چایی هم مثبت میشن😂بااااور کن امتحان کردمتوی آب هم مثبت شد تثی چای مثبت شد با ادرار همسرمم مثبت شد 😂😂😂هشت ساله اینقد بی بی چک امتحان کردم که نگو 😅

البته اسی اینو من بهت بگم بعضی وقتام هست که وقتی هنوز هورمون بتا توی ادرار زیاد نبست دیر تر هاله میندازه و کمرنگه این به معنی ابنه که حامله ای اما سن بارداری خیلی پایینه و هورمون بتا زیاد نیست این احتمال رو هم بده

من ٢٥ بهمن موعدم بود الان ٢٧ بهمن بي بي چك هلو بي بي تست زدم منفي شد يعني ممكنه نشون نده واسه شما هم ...

عزيزم براي ادماي مختلف متفاوته بعضيا قبل موعد مثبت ميشن بعضيا ١٠ روز بعد موعد هم هيلي كمرنگ حاله ميوفته، اما اگر ازمايش خون ميخواين بدين خيالتون راحت شه من از ازمايشگاه پرسيدم از اخرين اقدامتون ١٢ روز گذشته باشه ازمايش خون نشون ميده ، انشالله كه هر چي به خير هست به منم خبر بدين🌸