محناگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 عنوان اپلاسیون 185 بازدید | 14 پست هنوزم کسی هست اپلاسیون کنه؟به نظرتون واسه اپلاسیون بدن تمییز باشه خوبه یا یکم در حد چربی خود پوست چرب باشه؟کسی روش راحت اپلاسیون رو میدونه؟لطفا پیشنهاد لیزر ندین نتیچه نمیده رو بدن من 1401/08/02 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 292 عزیزم انجام نده چون موهای زیرپوستی زیاد میشن و فایده ندارهفق
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42109 عزیزم انجام نده چون موهای زیرپوستی زیاد میشن و فایده نداره فق واقعا؟ پس چرا خیلیا میگن دو ساله انجام میدن و راضی هستن ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
no__shin عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 128 اونجا که من میرم گفت هیچوقت قبل اپیلاسیون نرو حموم خودشون قبل اپی میگن برو بدنتو جاهای خاص اگر بخوای انجام بدی بشور کوچ تاچند مگرمیشود از خویش گریخت بال تنها غم غربت به پرستوهاداد
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 292 واقعا؟ پس چرا خیلیا میگن دو ساله انجام میدن و راضی هستن ؟ نه من دو سال انجام دادم ولی فایده ندارهباز همچنان مو درمیاداما لیزر همون جلسه ی اول باعث میشه رشد مو خییییلی زیاد متوقف بشه و تا جلیه ششم کلی صاف و صوف میشیپولتو برای اپیلاسیون هدر نده
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42109 نه من دو سال انجام دادم ولی فایده نداره باز همچنان مو درمیاد اما لیزر همون جلسه ی اول باعث میشه رش ... آها مرسی عزیزم اینقدرم از عوارض لیزر گفتن موندم چیکار کنم دقیقا ؟ شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 292 آها مرسی عزیزم اینقدرم از عوارض لیزر گفتن موندم چیکار کنم دقیقا ؟ هیچ عوارضی نداره عزیزمخیالت راحت من خودم انجام دادم و خیلیای دیگم انجام دادن اصلا پوستت از این رو به اون رو میشه
محناگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 فقط برو لیزر اصلا جواب نمیده چون موهام کرکی هستش
محناگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 اونجا که من میرم گفت هیچوقت قبل اپیلاسیون نرو حموم خودشون قبل اپی میگن برو بدنتو جاهای خاص اگر ... اره فکر کنم پوست یکم چرب باشه بهتره
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 292 اصلا جواب نمیده چون موهام کرکی هستش بعضی از دستگاه ها برای موهای کرکی هم جواب میدهبستگی به دستگاه داره
محناگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 160 بعضی از دستگاه ها برای موهای کرکی هم جواب میده بستگی به دستگاه داره نمیدونم والا سه تا جای متفاوت رفتم یکمم بیشتر شد بجای کم شدن
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42109 هیچ عوارضی نداره عزیزم خیالت راحت من خودم انجام دادم و خیلیای دیگم انجام دادن اصلا پوستت از ... مرسی 😘😘😘 شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
آرمیتا۷۳ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 292 نمیدونم والا سه تا جای متفاوت رفتم یکمم بیشتر شد بجای کم شدن خب باید زیاد شه چون طی چند جلسه موها زیادتر میشه چون تمام موهای زیر پوستی تحریک میشن و بیرون میانو جلسات بعدی کمتر میشن