2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگر💐

61 بازدید | 4 پست

شبتون بخیر عزیزان. شنیدم دعای مومن در حق مومن خیلی گیراتر است تا دعای فرد برای خودش یکسالی میشه گره کوری افتاده در کار همسرم و درست نمیشه خیلی خسته شدیم اگه میشه با دلهای پاکتون برامون دعا کنید منم برای هرکسی که لایک می کنه براش سوره توحید می خونم به حق ساعت عزیز خداوند مهربان نگاه پر مهر و محبتش را به تک تک بنده گان بندازند ما هم جزو اون ها🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

انشالله حاجت رواییت عزیزم...

واسه منم دعا کنید باردارم و سرماخوردم خیلییی بی جونم انشالله بچم ک کوچیکه هم نگیره ازم دعا کن برام زودتر سر پا شم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
انشالله حاجت رواییت عزیزم... واسه منم دعا کنید باردارم و سرماخوردم خیلییی بی جونم انشالله بچم ک کوچ ...

مرسی مهربونم نگران نباش بچه ها قوی تراز اون چیزی هستند که به نظر میان ان شالله هرچه زودتر خوب شی تو دعاهات برای همه چشم انتظاران هم دعا کن گلم ان شالله بسلامتی هم فارغ میشی🌺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

2790
2778
2791
2779
2792