2777
2789
عنوان

کم ویتامینی

105 بازدید | 10 پست

سلام به مادران عزیز...دختری دارم یه هفته دیگه میشه یکسالش هنوز مستقل نمیشینه دیر گردنم گرفت با کمک دست میشینه رفلاکس و آلرژی داره یازده ماه اه و ناله کردم گریه البته بدنیا اومد دوازده روز بستری شد بجای آغوز مادر آنتی بیوتیک خورد چند بارم ب علت عفونت ریه و سرماخوردگی بستری شده یکبارم بعلت تب عفونتی علائم تشنج داشت نوار مغزش خوب بود شکر خدا...سنو گرافی مغز لگنی همه چی اوکی بود فقط کلیه چپش یه ورم خفیف داشت....یه هفته پیش بردم دکتر مغز واعصاب گفت بچت ماشالله هوشیاره دوماهه کلمات میگه میگم دستت و بیار ببوسم میاره پاهاشم حتی خودش جدیدا بوسه رو یاد گرفته...الان دکتر آزمایش کل ویتامین و هورمون رشد براش نوشته وزنش پایینه...میزارمش پا بزاره زمین یا نمیزاره پاهاشو جمع مبکنه یا بزار خسته میشه فردا میبرم آزمایش خیلی استرس دارم بنظدتون کدام ویتامینش کمه...ببخشی طولانی شد

الهی عزیزم. نگران نباش بچه ها رشدشون باهم فرق داره تو همین نی نی سایت دیرتر از اینها هم دیدیم.

منون عزیزم الانم دارم گریه میکنم بخاطرش افسزدگی شدید گرفتم منشیر دکتر گفت مادر افسرده جلو همه کار بچه رو میگیره چون به بچه منتقل میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الهی عزیزم. نگران نباش بچه ها رشدشون باهم فرق داره تو همین نی نی سایت دیرتر از اینها هم دیدیم.

واقعا به دلگرمی نیاز دارم خیلی دوتا برادر از دست دادم اینقدر عذاب نکشیدم

منون عزیزم الانم دارم گریه میکنم بخاطرش افسزدگی شدید گرفتم منشیر دکتر گفت مادر افسرده جلو همه کار بچ ...

گریه چرا آخه

خدا رحمت کنه برادراتونو

درست گفتن مادر باید شاداب باشه انرژی به بچه اش منتقل کنه. به هیچ وجه به حرف بقیه که مقایسه میکنن بین بچه شما و دیگران توجه نکن و خودتون هم مقایسه نکنید. تو همین نینی سایت بچه بوده دوساله سه ساله راه افتاده مشکلی هم نداشته. یا خیلی از اطرافیان رو میبینم چهارسالشونه حرف نمیزنن هنوز. وقتی دکتر میگه هوشیاره پس خدا رو شکر کن. توکل به خدا داشته باش ذره ای شک نکن ♥️

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

سینه خیر میره؟ توی سوپ هاش همیشه یدونه پای مرغ بنداز بعد از پخت دربیار عالیه برای رشد استخوان بچه. ا ...

ممنون عزیزم دمر میزلرم فقط گردنشو بلند کنه اصلا باهاش کار نمیکنم فقط گریه میکنم ولی غلت میزنه جدیدا دمر ممزور میزنه رو دستاش وایسه ...خدابیامرزه رفتگان عزیزتون رو...براش دعا کنید جواب آزمایشش هرچی باشه با راضی کننده باشه با مکمل حل بشه

سینه خیر میره؟ توی سوپ هاش همیشه یدونه پای مرغ بنداز بعد از پخت دربیار عالیه برای رشد استخوان بچه. ا ...

یکی دوهفته س پای مرغ دوازده ساعت گذاشتم بعد استخوانش برداشتم با میکس کردم میریزم تو سوپش با سنجد ...خیلس وقتا غداش خاضر نیست تیلیت عصاره مرغ بهش میدم

ممنون عزیزم دمر میزلرم فقط گردنشو بلند کنه اصلا باهاش کار نمیکنم فقط گریه میکنم ولی غلت میزنه جدیدا ...

به نظر منِ بیسواد که بچه اتون هیچ مشکلی نداره بچه ها همه باهم فرق دارن بعضیا زود یکاری رو انجام میدن مثل بچه ای که شنیدم هفت ماهگی راه میرفت بعضیا خیلی دیر بچه هم شنیدم تا دو و سه سالگی راه نرفته . ولی مشکلی نداشته و سر موقع بدن خود اون بچه حرکات رو انجام داده. ان شاءالله که آزمایشش هم خوبه و خیالت راحت میشه ♥️

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز