2777
2789
عنوان

جوش

76 بازدید | 18 پست

برای جوش صورتم چیکار کنم

دکتر پوست هم رفتم فوم شست و شو داده و آنتی بیوتیک و یدونه ژل ضد جوش 

اصلا هیچی به هیچی 

باز جوش می زنم 

چی پیشنهاد میدین 

تورو خداااااااااا خیلی اذیتم می کنه اعتماد به نفسمو آورده پایین

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

یه آزمایش بده اخه میگن مشکل جوش ممکنه از داخل بدن باشه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه آزمایش بده اخه میگن مشکل جوش ممکنه از داخل بدن باشه

دادم 

قرص هورمونی هم خوردم 

عرق کاسنی خوردم 

آقا اصلا هیچی به هیچی

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
برو دکتر اول چند تا آزمایش واست بنویسه بعد بگو میخوام راکوتان مصرف کنم که برات تجویز کنه و زیر نظر پ ...

راکوتان من شنیدم خطرناکه درسته

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
برو دکتر اول چند تا آزمایش واست بنویسه بعد بگو میخوام راکوتان مصرف کنم که برات تجویز کنه و زیر نظر پ ...

رفتم 

شاید دکتره خوب نبوده 

راکتون نخوردم ولی راستش

نمی دونم 

باید ی بار جای دیگ برم 

😑وای من راکوتان خوردم تنبلی گرفتم حالا نمیدونم از اونه یا نه ولی از ماهی که خوردم پریودم ۲ روز شد ریزش مو گرفتم و...

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂
😑وای من راکوتان خوردم تنبلی گرفتم حالا نمیدونم از اونه یا نه ولی از ماهی که خوردم پریودم ۲ روز شد ر ...

نباید میخوردی دیگه نخور منم از عوارضش شنیدم 

دیگه نخوردم دو ماه خوردم قطع کردم ولی الان بعد از یک ماه عوارضش هست🥺

خوب میشی گلم برو دکتر برا تنبلی جوش صورتتم بهتر میشه 

اگه زیر نظر دکتر باشه خطرناک نیست

فقط باید قبلش یه سری آزمایش ها انجام بشه و بعد با خیال راحت مصرف بشه

مصرف خودسرانه آره خطرناکه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
اگه زیر نظر دکتر باشه خطرناک نیست فقط باید قبلش یه سری آزمایش ها انجام بشه و بعد با خیال راحت مصرف ...

دکتر نفهم من هیچ از من آزمایش نگرفت هزار تا عوارض بد رو من گذاشته 

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂