2777
2789
عنوان

نگران پسرمم 😭😭

293 بازدید | 13 پست

امشب رفتیم خونه مادرشوهرم 

خواهر شوهرم با دوتا بچه اش اونحا بودن 

هردوتا هم ناجور مریض بودن طفلیا تب و سرفه و آبریزش

به شوهرم اشاره کردم بریم گفت زشته

سعی کردم‌پسرمو با فاصله ازشون نگه دارم اما نمیشد هی دخترش میومد نزدیک

میترسم ویروس جدیده خیلی بده چیکار کنم پیشگیری بشه امشب

شربت سرماخوردگی بده بهش

اگه ابلیموعسل میخوره هرروز بهش بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از خواهرشوهرت تعجب می‌کنم چطور آورده خونه مامانش نمیگه اونا هم میگیرن الان ده روزه حتی خونه مامان و کوچه و خیابون نرفتم بچه هام مریضن گفتم بقیه نگیرن تو بایستی بلند میشدی ولی احتمال اینکه بگیره هست 

واااای خدا کنه که نگیره؛ خیییییلی ویروس بدیه دختر من الان ۲هفته ست درگیره خوبم نمیشه همش یه گوشه میفته، شوهرمم امروز گرفته و حالش بده😑پسرمم ۴ماهشه انقدر استرس دارم که اون نگیره حداقل

بهش چای مایعات گرم بده زود زود شلغم و مرکباتم بده بخوره که خدای نکرده نگیره

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
من از خواهرشوهرت تعجب می‌کنم چطور آورده خونه مامانش نمیگه اونا هم میگیرن الان ده روزه حتی خونه مامان ...

میخواسته ببره دکتر وقت دکتر داشته 

خونه مامانش نزدیک ساختمان پزشکانه 

بیچاره مادرشوهرم که قند خون فشار خون و کلسترول و تیروئید داره اگه خدایی نکرده بگیره داغون میشه

واااای خدا کنه که نگیره؛ خیییییلی ویروس بدیه دختر من الان ۲هفته ست درگیره خوبم نمیشه همش یه گوشه میف ...

از وقتی اومدم حرص میخورم معده درد گرفتم 

هیچ جاااا بیرون نشدم دو هفته ست 

یه امشب رفتیم سر بزنیم انقدر که گلایه میکنن پدرشوهرم اینا ا که شما نمیاین  خونمون و فلان و .... 

کاش نمی‌رفتم 😭

از وقتی اومدم حرص میخورم معده درد گرفتم  هیچ جاااا بیرون نشدم دو هفته ست  یه امشب رفتیم ...

عزیزم میفهمم حالتو 

والا بخدا منم از ترسم هیچ جا نمیرم چندوقتی دخترم میرفت خونه مادرشوهرم اینا اونام یا میبردنش پارک یا میفرستادن تو کوچه بازی کنه

یه شب که از اونجا برگشت صبحش با تب ۳۹درجه از خواب بیدار شد حالش خیلی بد بود😔

حالا هم شوهرم...

هرچقدر میگم ماسک بزن سرکارت ما بچه کوچیک داریم انگار نه انگار

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞