بچه ها دایی من ۲۳ سالش بوده که خیلی سال قبل اینکه من به دنیا بیام تو جنگ شهید شد و من اصلا ندیدمش ولی عمیقا بهش احساس نزدیکی میکنم و خیلی دوسش دارم و هروقت تو سختیم ازش کمک میخوام و خیلیم نتیجه گرفتم مثلا ۷،۸سال پیش شب کنکورم ازش خواستم استرس نداشته باشمو راحت بخوابم و همونم شد و همه چی عالی شد…بابام مریض بود از داییم خواستم یهو بابام خوب شد..و خیلی چیزای دیگه…خیلی دوسش دارم اسمش که میاد گریم میگیره از دیروز که عکساشو دیدم با دوساش یه سره دارم گریه میکنم چیزی که جالبه اینه که بقیه دخترخاله ها پسرخاله ها و دخترداییام اصلا حسی بهش ندارن ، بنظرتون من چرا انقددد دوسش دارم ؟ حرفشم تو خونمون زیاد نیس شاید سالی یکی دوبار…من اهل نماز و روزه و حجاب هم نبودم و نیسم ولی اونجوریم نیسم مسخره کنم ، به دعا اینا اعتقاد دارم(تاپیکمو ظهر ترکوندید لطفا بحث نکنید باهم این تاپیک معنویه و من دوس داشتم تاپیکی از داییم اینجا باشه باز نترکونیدش🤦🏻♀️)
اسمش کیه؟ شایداونم تو رو دوس داره و روحش ب تو نزدیکه
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
منم عمه و عموم تو جنگ تو آبادان شهید شدن ،،،همه ی شهیدان عزیزن خدا روحشون قرین رحمت الهی قرار بده
چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم