2777
2789
عنوان

شاهکار پدرم

344 بازدید | 14 پست

پدرم دوسال پیش انگار ۱۰۰میلیون تومن گذاشته بانک آینده برای بورس .الان فهمیدیم ۱میلون ۶۰۰تومن هر ماه سود میگیره .بعد دو سال فهمیدیم ینی خودش گفت .رفتیم بانک با بابام پول رو برداریم هر سوالی از بابام پرسیدن نمیدونست 😬😐 .

من اصلا هیچی درباره بورس نمیدونم 🥺. مگه هرکی پولش بزار بانک برای بورس سود میده ماهانه؟

فقط اونجا گفتن که برین سایت کارگذاری بانک آینده رمز اینارو بزنین نگاه کنین .میشه یه نفر که بلده مارو راهنمایی کنه🥺

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا این حرفت درست نیس، من خودم توی بورس هستم سهام خرید و فروش میکنم ، کسی توی بانک نمیتونه پولش رو بزاره تو بورس، مگر از کارگذاری ،که اونم خود بازاتون امضا کرده باشن ک خود کارگذاری براتون سهام خرید و فروش میکرده باشه ، خلاصه ک حرفشون درسته باید برین کارگذاری بگین رمز و ... رو گم کردیم دوباره براتون ارسال کنن بعد از طریق نرم افزار یا سایت وارد حسابتون بشین ببینین چ خبره 

عزیزم اصلا این حرفت درست نیس، من خودم توی بورس هستم سهام خرید و فروش میکنم ، کسی توی بانک نمیتونه پو ...

اهان .پس امکان داره که پولمون کم یا زیاد شده باشه ؟و اینکه سود هم میدن ؟الان این سود مال چیه؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
یا میگه سهام نخریده ،پولش تو کارگزاری خوابیده بوده بخاطر همین سود بهش میدادن

الان تو کارگزاریه؟ینی کم یا زیاد نشده؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
اهان .پس امکان داره که پولمون کم یا زیاد شده باشه ؟و اینکه سود هم میدن ؟الان این سود مال چیه؟

اگر برات سهام خریده باشه خود کارگزاری اره احتمال داره زیادم شده باشه احتمال داره ضررم کرده باشی ، اما اگر سهام نخریده و فقط تو خود کارگذاری بوده هرماه یه درصد سودی بهتون تعلق میگرفته ک اضاف میشه به همون ۱۰۰ میلیون ، در واقع اضاف میشه به قدرت خریدت ،، دیگ راه چاره ات همونیه ک گفتم باید رمز و ... رو بگیری بری تو سایت ببینی چ خبره