2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت..

529 بازدید | 18 پست

شوهرم بهم گفت مثه پیرزنای ۶۰ ساله ای خیلی ناراحت شدم گفتم چرا گفت کف پات از بس پوستش کندیدی پات مثه پیرزنا شده هم بهش حق میدم هم نه نباید اینجوری با این حرفش دلمو میشکوند😔

حق داره ب خودت برس خب

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم چرا میزاری ترک بخوره یعنی شبا نمیتونی بهش وازلین یا کرم بزنی ؟؟؟

اونم که الان عمدا نگفته بهش برمیخوره حتما زنش تو جمع کف پاش اینجوری باشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

عزیزم ب خودت برس و اهمیت بده مردای این دوره زمونه فقط دنبال بهونن

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
خب عزیزم چرا میزاری ترک بخوره یعنی شبا نمیتونی بهش وازلین یا کرم بزنی ؟؟؟ اونم که الان عمدا نگفته ب ...

من وازلین میزنم شبا روش هم جوراب میپوشم شب تا صبح

فرقی نمیکنه چرا؟ !!!

وا خب چرا گذاشتی کف پاهات انقد بد بشه . شبها قبل خواب روغن زیتون بمال کف پاهات و نایلون پات کن و روش جوراب بپوش.

معجزه میکنه. تا یک هفته هر شب اینکار رو بکن. 

بعد توی حموم که میری اون آخرش که پاهات حسابی خیس خورده و ترک ها و پوسته های کف پات سفید شده یکمی صابون بزن و با سنگ پا حسابی بکش کف پاهات.

خودت اومدی بیرون از حموم تاثیرش میبینی. سنگ پا رو مثلا ماهی یکبار بکش.

ولی روغن زیتون هرشب‌حتما هم توی نایلون کن و جوراب بپوش صبح بیدار شدی نایلون دربیار.

اگه خونتون موکت داری حتما جوراب یا دمپایی یا پاپوش پات باشه روزا

هر روز با گیلیسیرین کف پا رو چرب کن قشنگ صااااف میشه😍😍😍روی فرشم جوراب حتما بپوش 😘 همین چیزای کو ...

این گیلیسیرین پماد یا روغن کجا پیدا میشه بگیرم منم پام کفش زیاد ترک داره