2777
2789
عنوان

آنفلوانزا

118 بازدید | 6 پست

بچه های من آنفلوانزا گرفتن تبش خیلی سخته و بد کنترل میشه کسی راهکاری بلده؟

شنیدم بعد از چند روز که خوب میشه دوباره برمیگرده و تب میکنن و نزدیک یکماه این داستان ادامه داره واقعا اینطوره؟😭

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بشدت سخته من که مردم از علائمش

من فعلا خودم درگیر نشدم ولی اینقدر سرپا بودم و رسیدگی کردم از خستگی دارم از پا درمیام

برای شما چند روز طول کشید؟

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
آره عزیزم دقیقا همینه تموم شدنی نیست

ای وای اصلا دیگه توان ندارم😭😭 

علایم شما چی بود؟ چقدر طول کشید؟

ای وای اصلا دیگه توان ندارم😭😭  علایم شما چی بود؟ چقدر طول کشید؟

علایم خودم سر درد شدید،بدن درد،سرفههههههههه،از داخل لرز داشتم،آبریزش بینی ،بی حالی شدید

بچه هام تب شدید تا ۳۹ به بالا بود

بی حالیییییییییی 

سرفهههههههههههههههههههه

سر درد شدید

چند بار دکتر بردم اما خوب نمیشه اگه یکم مثلا رو به بهبودی میریم دوباره شروع میشه

علایم خودم سر درد شدید،بدن درد،سرفههههههههه،از داخل لرز داشتم،آبریزش بینی ،بی حالی شدید بچه هام تب ...

خدا به خیر کنه این که از کرونا بدتر هست