2777
2789

خب به نام خدا من کی مزدوج میشم و کی باهاش اشنا خواهم شد دو درسم نتیجه ای خواهد داشت یا خیر با تشکر فراوان😁😁

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کم مغروره ... اگرم پیام بده ب مرور زمانه باید صبر کنی 

فعلا هم سرش گیره 

حس میکنم لباس دکمه دار میپوشه و آدم سبکی نیس ... 

قد بلنده و لاغر عضلانی 

مو هاش رنگش تیرس و پوست تقریبا روشنی داره 

تو هم بم بگو حس علی بم چیه 

.
۲ سال دیگ  نتیجه معمولی

مرسی که جواب دادی ببخشید معمولی ینی چی

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ن انچنان عالی ن خیلی بد

اها مرسی که ج دادی🥰

ینی ذهن مشغولی و سرش شلوغه  حسش خوبه ینی چی دوسم داره ؟ بخاطر من کنار میکشه  از دعوا ؟ کل ...

سرش با کار شلوغه یا زنای دیگ 

اره دیگ دوست داره شاید بکشه کنار کله شقه