2777
2789
عنوان

تصادف کردم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 6627 بازدید | 21 پست

خانما کسی بوده که خیلی خیلی استرس داشته و رانندگیش خوب نبوده ولی عالی شده؟ابجیم و نامزدش باهم دارن میرن تعلیم شوهرش خوبه بلده ولی خودش خیلی ناراحته چند بار رد شده بهش چی بگم که دلداری باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خانما کسی بوده که خیلی خیلی استرس داشته و رانندگیش خوب نبوده ولی عالی شده؟ابجیم و نامزدش باهم دارن م ...

منم اوایل که رانندگی میکردم فک میکردم هیچوخ نتونم از پسش بر بیام ولی بعدا خیلی خوب شد رانندگیم 

تا الان که گند زدم

خرابکاری پشت خرابکاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اوایل که رانندگی میکردم فک میکردم هیچوخ نتونم از پسش بر بیام ولی بعدا خیلی خوب شد رانندگیم  ...

عزیزم اشکالی نداره اگه خودت خودو سرزنش کنی دیگران هم روشون باز میشه اتفاقا خودت قوی باش و به روی خودت نیار منم یه بار ماشین بابام رو دنده عقب رو چهارچرخ از فاصله نیم متری انداختم پایین بعد با اعتماد به نفس اومدم پایین بلند گفتم من هیچیم نشده😅😅

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم اشکالی نداره اگه خودت خودو سرزنش کنی دیگران هم روشون باز میشه اتفاقا خودت قوی باش و به روی خود ...

پس باید پیش دیگران بگم تصادفه دیگع برا همه پیش میاد خداروشکر کسی اسیب ندیده 

تا جرعت نکنن چیزی بگن

پس باید پیش دیگران بگم تصادفه دیگع برا همه پیش میاد خداروشکر کسی اسیب ندیده  تا جرعت نکنن چیزی ...

آره خودت با اعتماد به نفس بگی بهتره تا بقیه بخوان پشتتبگن

عبرنداره باوو تصادف مال ماشین تنت سلامت،پارسال ک ماشینموگرفتم سر ی هفته ازعقب سپر وکوبیدم ب ی ایسوزو صندوقم له شد ی ماه پیشم زدم عقب ی پژو شیش تومن برام اب خورد دوسه بارم در شاگرد و له کردم ولی هنوز روحیم بالاس😂 اخه دومادمون صافکاره باکی ندارم 😂😂

نه فرشته ام نه شیطان..