shhfdjt مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1510 عنوان ی سوال 88 بازدید | 7 پست با لیوان داشتم آب میخوردم ، ی لحظه اصلا حواسم نبود خورد به چشمم ، به نظرتون اشکالی داره؟! یعنی شیشه خورد به چشمم آسیب میرسه؟! اگه لبپر بوده باشه چی 1401/08/01 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25618 خودت چی حس کردی موقع ک خورد؟ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
riri عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 1722 خب وقتی همین الان آسیب نزده و دردی هم نداشتی بعدشم نمیزنه دیگه لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
shhfdjt مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1510 خودت چی حس کردی موقع ک خورد؟ اون موقع خیلی متوجه نشدم ولی الان گوشش درد میکنه ، نمیدونم تلقین کردم یا چیزی شدا
shhfdjt مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1510 خب وقتی همین الان آسیب نزده و دردی هم نداشتی بعدشم نمیزنه دیگه اخه یکم الان گوشش درد میکنه ولی نمیدونم تلقین بود یا نبوده
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25618 اون موقع خیلی متوجه نشدم ولی الان گوشش درد میکنه ، نمیدونم تلقین کردم یا چیزی شدا ثرمز نشده؟اگ حس میکنی اذیته وختی چشمتو بازو بسته میکنی میسوزه برو معاینه حتما چشم حساسه عزیزم خدایی نکرده اگ ضربه محکم باشه شبکه چشماسیب میبینه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|