2777
2789
عنوان

چجوری یادش بگیرم؟😭😭

230 بازدید | 31 پست

خانما فردا اولین ازمون فزیک امسال دارم(مستمر مهر) واقعا نمیتونم فیزیکو بفهمم قسمت فیزیکش اوکیه هاا... ولی اینکه با ریاضی تلفیق شده خیلی سخته😢توروخدا بگین چیکار کنم که برای فردا یادش بگیرم؟ از هر مبحث چند مدل سوال حل کنم؟🥺

کمکم کنید بتونم نمره خوبی بگیرم... ❤

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توجه به اینکه وقتت کمه کلیپ ک نمیتونی ببینی بشین درسنامه خیلی سبز بخون بعدش تست بزن

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

من سال۸۷سال سوم دبیرستان بودم شیمی خیلی برام سخت بود انتشارات فاطمی گرفتم هم درس بود هم تمرین شیمیم عالی شده بود

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
چندمی اگه نهم هستی تجربی نرو 

یازدهم تجربیم😂🤦🏻‍♀️اتفاقا خوندنیام خوبه جای خالی تعریفارو به همه میرسونم ولی نسائل تا جایگذاری هیچ مشکلی ندارم موقع حلش رادیکالی که میشه گیج میشم

فیزیک که خوبه همش فرمول و جای گذاری یه چند تا هم حفظی...حالا اثبات نداره مثل دیفرانسیل یا هندسه تحلی ...

عزیزم تا جایگذاری اوکیم موقع حلش این قسمت بردار ها رادیکالی میشه و اینا کلن گیج میشم

من سال۸۷سال سوم دبیرستان بودم شیمی خیلی برام سخت بود انتشارات فاطمی گرفتم هم درس بود هم تمرین ش ...

من شیمیم خیلی خوبه فیزیک یکم مشکل دارم

با توجه به اینکه وقتت کمه کلیپ ک نمیتونی ببینی بشین درسنامه خیلی سبز بخون بعدش تست بزن

مرسی گلم، کتابش ندارم تو سایتش هست؟