2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز سرخ میکنم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم سیر رنده شده میریزم بع  بادمجون سرخ شده یا کبابی رو میریزم بهمراه پودر گردو

من با گوشکوب برقی یدستش میکنم بعد کشک میریزم ی ربع بعد نعنا خشک میریزم ۵ دقیقه بعدش امادست😋😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

نصف بادجون سرخ کردع نصف بادجون کبابی 

پیاز خلالی عسلی سرخ کن

سیرداغ فراوونم سرخ کن

بادجون وپیاز وسیرباهم بکوب درنهایت  

گردو فراوون بکوب اونارم سرخ کن 

نعناداغم درست کن 

این دوقلم اضافه کن یه سر تفت بدع 

اخرشم کشک خونگی خوش عطر طعم بهش بزن نه زیاد نه کم 

نوش جونتون باشه روشم با نعنا پیاز سیر تزیین کن 

برا بادمجون سرخیات خوشرنگ بشه و کم روغن بگیرع ماست بزن 

خوشمزگی کشک بادجونم ب این نصف کبابی نصف سرخی باشه 

ادویه هم ک زردچوبه کفایته 

من اول بادمجونارو سرخ ميكنم بعد ميريزم تو قابلمه و روش اب ميريزم تا بپزه 

ابش كه نزديك به كار رفتن بود با گوشت كوب له ميكنم و  گردو خرد شده ميريزم با پيازداغ زياد 

نعناع و سير داغ و كشك هم ميريزم توش 

نمك و فلفل هم ميزنم و درشو ميزارم نيم ساعت مواد توهم مزه دار بشن

بعد زيرشو خاموش ميكنم و ميريزم تو ظرف و تزيين ميكنم و حملهههههه🤣

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بادمجون و کباب میکنم در عین حال پیاز و‌سرخ میکنم زردچوبه و‌نمک فلفم‌میزنم  بعد سیر‌و‌نعنا اضافه میکنم ولی نصف  بادجون کبابی و ساتوری میکنم اضافه‌میکنم‌به‌مواد سرخی  و یه تفتی میدم آب اضافه میکنم نصف استکان به‌اضافه یه ق کشک  درشو‌میزارم‌‌ بیست دقبقه  بعدش گردو‌خرد شده‌میریزم‌تا حسابی  کامل روغن بندازه بعد امادست 

اول بادمجونارو سرخ میکنی و با گوشتکوب له میکنی بعد پیاز و سیرو تفت میدی با زردچوبه میتونی به جای سیر پودر سیر بزنی بعدش بادمجونای له شده رو اضافه میکنی و کشک رو اضافه میکنی اگه کشکت سفت بود کمی با آب رقیقش کن و نعنا داغ و گردوی خورد شده رو هم اضافه میکنی و میذاری تا جا بیفته من توش عصاره ی گوشت هم میریزم خیلی خوشمزه میشه

🌙تاب