2777
2789
عنوان

روزمرگی با بچه

691 بازدید | 32 پست

سلام خانما بجز بچه داری چه کاری دیگه انجام میدین تو خونه؟؟ من دائم دخترم ۱۰ ماهشه بهم چسبیده سه ماهه دیگه از شیر میگیرمش یا دخترم ۳ساله و نیمه  کاراشو کم و بیش انجام می م ولی باز کسلم و خسته . گاهی به خودم میرسم . دیگه چیکار میکنین بجز بچه داری خیلی عصبی شدم 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم نثل شما دختر بزرگم کلاس سومه

دختر کوچیکم ۴ سالشه......تو شهر غریبم 

صبح تا شب تو خونه م.......خیلی حوصله م سر میره

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

با دخترت اهنگ بذار برفصین

دختر منم 3سال و 8ماهه

نینی 5ماهه 

وقت اضافه نداریم گاهی میایم پارک مثل الان 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
با دخترت اهنگ بذار برفصین دختر منم 3سال و 8ماهه نینی 5ماهه  وقت اضافه نداریم گاهی میایم پارک ...

خوابشون بهم ریخته . شبا بیدارن بعداظهر خواب . خودمم همینطوری شدم . اصلا شبانه روزم گم شده دائم با بچه ها سروکله میزنم و ریخت و پاشو جمع میکنم 

خوابشون بهم ریخته . شبا بیدارن بعداظهر خواب . خودمم همینطوری شدم . اصلا شبانه روزم گم شده دائم با بچ ...

طبیعیه سعی کن شرایط بپذیری، برنامه هاتو بذار برا وقتی نینی مستقل بشه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
طبیعیه سعی کن شرایط بپذیری، برنامه هاتو بذار برا وقتی نینی مستقل بشه 

احساس میکنم بخاطر بچه داری از همه چی عقب افتادم. خیلی عصبیم. 

احساس میکنم بخاطر بچه داری از همه چی عقب افتادم. خیلی عصبیم. 

چند سال تحمل کن.کم کم بزرگ میشن با هم بازی میکنن.میگذره این روزا.بچه داری همینه

من آدم بی ادبی نیستم. ولی 💩💩 تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم؛ میاد درخواست میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛نه بی شخصیتی مثل تو💩