2777
2789
عنوان

بازدهی دیوار

169 بازدید | 6 پست

میخوام تو سایت دیوار یه فروشگاه مجازی بزنم لوازم ارایشی بفروشم.به نظرتون بازدهی داره؟من اگهی عادی میذارم زیاد مشتری نمیاد.خیلی کم میان‌.تجربه فروشگاهیش رو دارید؟

تو دیوار فروشگاه میزنن مگه ...بذار تو  با سلام

خوبه من قبلا امتحان کردم اگه قیمتت مناسب باشه فروش واری 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین با سلام یه اپ که نصب میکنی یه غرفه مجازی واسه خودت راه میندازی محصولاتتو میذاری 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
تو دیوار فروشگاه میزنن مگه ...بذار تو  با سلام خوبه من قبلا امتحان کردم اگه قیمتت مناسب باشه ف ...

اااا من واقعیت خیلی ارزون میدم الان همین محصولات رو تو سایت های معتبر بخوان بخرن همه ۶۰ تومن تا ۱۰۰ تومن گذاشتن روش من فقط ده هزار تومن میذارم رو قیمت عمده و میفروشم.اینجوری باشه واقعا فروش دارم؟

واقعا نتیجه داد؟چقدر بابت هراگهی میگیزه؟

عزیزم آگهی نیس ...یه چیزی مث دی ج ی کالا همه نوع محصولی توش فروخته میشه یعنی هر کسی واسه خودش یه غرفه  درست میکنه مث پیجا همه محصولاتتو با قیمت و مشخصاتش میذاری تو غرفه ت یه اسمم واسش میذاری ملت میان می‌خرن فرقش با پیجا اینه که چون یه سایت معتبر هستش همه اعتماد دارن و راحت خرید میکنن فقط باید قیمتت خوب باشه از جاهای دیگه ارزونتر بدی با توجه به فروش یه درصد کوچولویی هم خود سایت ازت میگیره پول آگهی نمیدی 

فک کن یکی ازت چن قلم وسیله می‌خره پولو میریزه میره ت  حساب سایت باسلام بعد که رسید دست خریدار خود باسلام پولو میز نه به کارتت 

برو تو سایتش ثبت نام کن پشتیبان داره راهنماییت میکنه هم سایت دارن هم اپلیکیشن