2777
2789
عنوان

مریضم شوهرم حتی یه سر بهم نمیزنه

902 بازدید | 15 پست

سلام خانما خوب هستین 

من همسرم ماموریت بود سه روز بود خونه مامانم بودم نصف شب حالم بد شد با بابام رفتیم بیمارستان سرم اینا زدن گفتن انفولانزا

ب همسرم صبح زود بود خبر دادم امروز صب برمیگرده شب باز بره باید

همونجوری تو پیام حالمو پرسید پیش خودم گفتم حتما میاد بهم سر بزنه ولی نیومد یه خبرم نگرف دیگ ازم خیلی دلم شکسته پیش خانوادم یه سکه پول شدم اصلا انتظار این رفتارشو نداشتم بنظرتون شب ک برگشت ماموریت چی بگم بهش ک بفهمه خیلیییییی ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باز تو آنفولانزا گرفتي اونم بايد بره مأموريت

من كه حامله هستم و مردك تو شهر خودش هم هست كارش ٤ ماهه خونه مامانمه در حد رستوران و موقع خوابيدن پا ميشه مياد

الانم كه باهاش قهرم گورشو گم كرده نيومده

چی بگم حتما خیالش راحت پیش خانوادگی من خودم بودم میگفتم نیا مریض نشی ولی خب شوهرت وظیفش هست حداقل یه ...

اگ میگف میام سر بزنم میگفتم ک نیا..لاقل میتونس یکی دوبار زنگ بزنه ک بهتری مردی زنده ای هیچییی ..گفتم ک بیمارستان بودم حالمو پرسید اونم تو پیام هوف

به درک که نیومد ولش کن بابا وابسته بهش نباش منم از شوهرم ناراحت بودم بدجوری تلافی کردم😎

میگم ب درک ولی ادم ته دلش کلی غصه میخوره...ادم تو این روزا بیشتر از همه از شوهرش انتظار داره تا پدر مادرش

اگ میگف میام سر بزنم میگفتم ک نیا..لاقل میتونس یکی دوبار زنگ بزنه ک بهتری مردی زنده ای هیچییی ..گفتم ...

چی بگم بعداً باهاش صحبت کن شوهر منم همه چیش خوبه ها فقط موقع مریضی غریبه میشه کلا یا خودشو میزنه به اون راه یا غر میزنه اصلا از مریضی بدش میاد ولی وای به روزی که خودش مریض شه 

من تو عقد که بودم خواهرشوهرم اینقد شوهرمو پر کرده بود وقتی مریض بودم زنگ زدم به شوهرم بگم مریضم برنداشت. به خواهرش زنگ زدم گفتم اونم به برادرش گفته بود دوباره بهم زنگ نزد به مادرش گفتم بازم بهم زنگ نزد. چه برسه بیاد بهم سر بزنه. اماااااا الان یه عطسه بکنم جونش برام درمیره. ولی اون کار خواهرشوهرم که داداششو پر کرده بود بهم اهمیت نده یاااااادم نمیره که نمیره. چی بگم یکم ناراحتی ازش حقته 

من تو عقد که بودم خواهرشوهرم اینقد شوهرمو پر کرده بود وقتی مریض بودم زنگ زدم به شوهرم بگم مریضم برند ...

امان از این خواهرشوهرا...یکم نه خیلییییی💔چند روز دور بودیم حالا اصلا گیریم مریض هم نبودم نباید بیاد یه سر بزنه ک چیزی لازم داری چند روزه موندی خونه بابات یا نه؟