2777
2789
عنوان

چه مرگمه😭

298 بازدید | 9 پست

سلام من  ۳۰ سالمه و ده ساله دیسک کمر دارم و  یه درصدی پوکی استخوان هم‌ دارم که ۶ ماهه دارو میخورم شامل کلسیم و منیزیم و ویتامین دی ، بچه یه سال و شش ماهه هم شیر میدم، حالا یه دوماهیه شونه ومچ دست راست و زانوی راستم درد میکنه ، برا زانوم‌دکتر و فیزیوتراپی هم رفتم خوب نشدم... چیکار کنم؟؟؟؟؟ نکنه آرتروز زانو گرفتم به این زووودی😭😭😭😭😭 دو تا بچه کوچیک هم دارم... خیلی ناراحتم‌و گاهی سیر میشم از زندگی.... 😭😭😭😭

خدایا تو بساز؛ تو بسازی قشنگ تره 🕊🌱

وقتی پوکی استخوان دارید برا چی بچه شیر میدین ؟؟ هیچی از سلامتی و بدن خودتون مهمتر نیس برین دکتر

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم زانو درد داشتم پاهامو گرم نگه داشتم.جاهای نم و سردو مرطوب نمیرم..معمولا زانوهامو گرم نگه میدارم الان کامل خوب شدم خدارو شکر..البته زانو درده شما احتمالا از پوکیه استخوان باشه

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
خوب وقتی پوکی استخوان داری واسه چی شیر میدی شیر خشک بده

خب آخه دلم‌نمیاد از شیر بگیرم... خیلی هم شیر میخوره فسقل... اخه من خودمم شیرخشکیم که حالا به این روز افتادم

خدایا تو بساز؛ تو بسازی قشنگ تره 🕊🌱
خب دکتر نرفتین؟؟؟؟ 

نه نرفتم...ولی میدونم ریشه زانو درد یا از پوکیه استخوانه..یا از رطوبت بدن

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
2790
2778
2791
2779
2792