2777
2789
عنوان

زودپز برقی

464 بازدید | 12 پست

سلام یک سوال درباره جی پاس یا همون زودپز برقی

سوالم اینه که موقغ پخت غذا  سوپاپ اون باید پایین باشه یا بالا؟؟؟ 

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موفعی که سوپاپ پایینه هیچ بخاری ازش خارج نمیشه موقعپخت. 

بعضیا میگن اگه موقع پخت هیچ بخاری خارج نشه  خطرداره

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
قطعا بسته باشد

بسته یعنی پایین یا بالا

پایین که هست شناوره  بالا که بره سفت میشه و بخارزیاد موقع پخت خارج میشه    کدومش درسته  

وقتی پایینه موقع پخت هیچ بخاری خارج نمیشه

در حین پخت باید بسته یا همون پایین باشه که بخار داخلش جمع شه و بیرون نده.

بعد از پخت یا زمان میدی خودش آروم آروم بخارشو خالی میکنه یا خودت یکم سوپاپشو میدی بالا که سریعتر خالی کنه. 

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
بسته یعنی پایین یا بالا پایین که هست شناوره  بالا که بره سفت میشه و بخارزیاد موقع پخت خارج میش ...

خب موقع پخت نباید بخار ازش خارج شه. بخار باید داخلش بمونه که با اون غذا بپزه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
بسته یعنی پایین یا بالا پایین که هست شناوره  بالا که بره سفت میشه و بخارزیاد موقع پخت خارج میش ...

پایین ک هیچ بخاری خارج نشه ،چون هیچ مقدار ابو کم نمیکنه و با بخار میپزونه،وقتی تایم تموم شد بوق زد شما با با دست میزاریش بالا رو حالت خروج بخار تا تخلیه بشه و اجازه ی باز شدن دربو بده

در حین پخت باید بسته یا همون پایین باشه که بخار داخلش جمع شه و بیرون نده. بعد از پخت یا زمان میدی خ ...

مرسی ازت

پایین ک هیچ بخاری خارج نشه ،چون هیچ مقدار ابو کم نمیکنه و با بخار میپزونه،وقتی تایم تموم شد بوق زد ش ...

ممنونم ازت

عزیزم میشع برای من مخصوص دعاکنی پسرم پونزده ردزه بخاطرشهریع پیش دبستانیش راهش نمیدن مدرسه و الانم مریض شدع بخدا حتی پول درمونگاه بردنش نداریم، دعاکن بگویاحسین واسطه شو خدانگاه زندگیشون کنه همین الان پسرم استفراغ شدید داره بگویاحسین حالش بدتراین نشه

یا الله به بزرگی توایمان دارم.. 🙏🏻 اکثر تاپیکارو میخونم ولی خیلی کم پست میذارم، اگه پستی از من شمارو ناراحت کرد حتما بهم بگین تا حلالیت بطلبم.. دوستتون دارم نی نی سایتی های عزیز💖

سلام عزیزجان مال من جیپاس نیست. زودپز برقی فوما 1400 و دارم ظرفیتش 8 لیتره و ظرفیتشم خیلی بالاست. سوپاپ هم داره و ظرفیتش عالیه. من زودپز جیپاس اصل رو برای مادرم خریده بودم . خیلی ازش راضیه اونم. اون میذاره پایین تا پخت غذا تموم میشه و بعد میاره بالا و زودپز رو باز می کنه. من زودپز برقی جیپاس اصل رو از سایت ژینال خریدم واسه ممانم. مال خودمم از اونها گرفتم. خواهرمم زودپز لونا هاوس ژاپن رو ازشون خرید. کلا سایت خیلی خوبین و قیمتاشون خیلی مناسبه

اینم لینک سایتشون:https://zhinal.com/product-category/kitchen-appliances/cookers-and-rice-cookers/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز