2777
2789
عنوان

چیکار کنم آخه ؟دورم تموم شده

43 بازدید | 3 پست

من دوره خیاطیم تموم شده به مربیم گفته بودم من بعضی وقت ها فقط میام کلاس الانم ۸روزه که نرفتم . آخه جلسه ی آخر بهش گفتم بیا نمونه سوالات امتحانی عملی رو کار کنیم .دنبالش گشت و پیدا نکرد .اگه کار میکرد باهام میرفتم بازم .به این خاطر نمیخاستم بیام . امروز به خونمون زنگ زده گفته چرا مینو نمیاد؟البته مادرم خبر داشت ها عصابم خورد شده .من میترسم امتحان عملی رو قبول نشم آبروم بره .حتی میخاستم امتحان رو نرم .ولی الان مجبورم که برم 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بخاطر خودت میگه ..

برو خب عصبی شدن نداره که💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به خودم زنگ میزد 😬.احساس میکنم فکر میکرد خانواده ام خبر ندارن😂

از نظر منفی نگاه نکن .. شاید بنده خدا همیطوری سهوا با شماره مامانت جای خودت تماس گرفت  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !