2777
2789
کرمای ضدلک میتونه فقط کم رنگشون کنه طوریکه زیاد دیده نشن هیدروکینون هم خوبه اما بدیش اینه که زیاد بزنی ممکنه صورتت ملتهب بشه و اگرم قطعش کنی دوباره لک ها برمیگردند باید دائمی بزنی البته کرم ضدلک خوب زیاد هست اگه خوبشو بگیری خیلی موثره
منم کک مک زیاد دارم و هیچی هم روش اثر نداره لیزر میزر هم دوست ندارم و باهاش کنار اومدم و دوست شدیم
بچه ها ظریفن.ضعیفن,لطیفن ,یادم باشه,یادمون باشه چینی نازک کودکی شونو نشکنیم[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم ضد لک  صفر درصد خوبه به مرور لک هارو میبره   من قبلا جای جوش داشتم داروخانه بهم ۱۵ درصد فیس دوکس داد  یه لایه برمیداره خیلی قویه استفاده نکردم یه مدت قرص کلاژن ساز خوردم جای جوشها رفت 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

هر روز بخور بدید هفته ای دو الی سه روزش بخور بابونه باشه لکها به مرور از بین میرن وروتین هم داشته باشید زیاد ضد افتاب استفاده کنید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭