2777
2789
عنوان

میگم بچه ها

77 بازدید | 6 پست

قانون جذب  راسته جواب میده؟ کیا جواب گرفتن یا همون کد جذب خواسته عشق آشتی اینا؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

قانون جذب اینه که به هرچی فکر کنی و بهش ایمان داشته باشی جذبت میشه و به سمتت میاد 

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
قانون جذب اینه که به هرچی فکر کنی و بهش ایمان داشته باشی جذبت میشه و به سمتت میاد 

واییی یعنی انجام بدم جواب میده؟ 

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی یعنی انجام بدم جواب میده؟ 

اره 

ذهن انسان مثل آهن رباس 

به هرچی زیاد فکر کنی جذبت میشه 

فکر انسان غالبه بر احساسش

مثل وقتی که به چیزهای منفی فکر کنی احساس منفی در تو ایجاد میشه و بلعکس

مِلــودیتونَم♬                                                                  ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
اره  ذهن انسان مثل آهن رباس  به هرچی زیاد فکر کنی جذبت میشه  فکر انسان غالبه بر اح ...

عزیزم من عشقم رفته میخوام با قانون جذب برگردونمش🥲دلتنگشم

عزیزم من عشقم رفته میخوام با قانون جذب برگردونمش🥲دلتنگشم

اینو نمی‌دونم 

اگه بر اساس قانون جذب بخای خب قضیش همینه که گفتم 

ولی جور دیگه نمی‌دونم 

البته پیشنهاد میدم تو روابط احساسی منطقی فکر کنی

اینو نمی‌دونم  اگه بر اساس قانون جذب بخای خب قضیش همینه که گفتم  ولی جور دیگه نمی‌دونم&n ...

مرسی فدات