khaton81 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 605 عنوان میگم بچه ها 77 بازدید | 6 پست قانون جذب راسته جواب میده؟ کیا جواب گرفتن یا همون کد جذب خواسته عشق آشتی اینا؟ میشه برا حاجتم صلوات بفرستی 🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 1401/08/01 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mismelody عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 2709 قانون جذب اینه که به هرچی فکر کنی و بهش ایمان داشته باشی جذبت میشه و به سمتت میاد مِلــودیتونَم♬ ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
khaton81 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 605 قانون جذب اینه که به هرچی فکر کنی و بهش ایمان داشته باشی جذبت میشه و به سمتت میاد واییی یعنی انجام بدم جواب میده؟ میشه برا حاجتم صلوات بفرستی 🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔
mismelody عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 2709 واییی یعنی انجام بدم جواب میده؟ اره ذهن انسان مثل آهن رباس به هرچی زیاد فکر کنی جذبت میشه فکر انسان غالبه بر احساسشمثل وقتی که به چیزهای منفی فکر کنی احساس منفی در تو ایجاد میشه و بلعکس مِلــودیتونَم♬ ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
khaton81 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 605 اره ذهن انسان مثل آهن رباس به هرچی زیاد فکر کنی جذبت میشه فکر انسان غالبه بر اح ... عزیزم من عشقم رفته میخوام با قانون جذب برگردونمش🥲دلتنگشم میشه برا حاجتم صلوات بفرستی 🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔
mismelody عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 2709 عزیزم من عشقم رفته میخوام با قانون جذب برگردونمش🥲دلتنگشم اینو نمیدونم اگه بر اساس قانون جذب بخای خب قضیش همینه که گفتم ولی جور دیگه نمیدونم البته پیشنهاد میدم تو روابط احساسی منطقی فکر کنی مِلــودیتونَم♬ ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
khaton81 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 605 اینو نمیدونم اگه بر اساس قانون جذب بخای خب قضیش همینه که گفتم ولی جور دیگه نمیدونم&n ... مرسی فدات میشه برا حاجتم صلوات بفرستی 🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔